דלקת חניכיים והלבנת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חניכיים והלבנת שיניים
    שמרית
    08/12/2008

אני מתעניינת בהלבנת שיניים בסד (בבית). ולאר ביקור אצל הרופא, יש לי 2 שאלות: יש לי דלקת חניכיים שאני מטפלת בה כבר יותר משנה- המצב טוב נכון להיום. שאלתי היא- האם מומלץ? האם לא ייגרם יותר נזק? ואם כן לאיזה טווח? ושאלה נוספת- יש לי 3 סתימות, בנות 8 שנים, שאצטרך להחליפן ללבנות. האם כדאי לגעת בסתימה אם הכל בסדר איתה? תודה שמרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים והלבנה

ד``ר עדי אריאלי
    08/12/2008

שלום שימרית,
    אם החניכיים כיום בריאות, טיפול ההלבנה לא אמור להזיק להן אם יבוצע באופן מבוקר ובפיקוח רופא השיניים.
    לגבי החלפת סתימות תקינות- אין מניעה לבצע טיפולים דנטליים משיקולים אסתטיים בלבד- להיפך יש היום מגוון גדול של טיפולים אסתטיים שיכולים לשפר באופן משמעותי את החיוך (מסתימות אסתטיות, כתרים, ציפויי חרסינה, הלבנה ועוד). אולם, זאת כל עוד לא מסכנים את השיניים הקיימות ואת הרקמות הסובבות, וזה נקבע באופן אינדיבידואלי עבור כל מתרפא.
    בהצלחה
    ד"ר עדי אריאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו