אבנית מילדות... לצבוע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבנית מילדות... לצבוע?
    20 אנונימי
    08/12/2008

שלום, מאז היסודי או יכול להיות גם לפני יש לי כמו קטנים לבנים בשיניים הקידמיות... בשניהם, הקטמים לא גדולים אבל ניתן לראות אותם דיי בבירור. נבדקתי כמה פעמים אצל רופא שיניים והוא אמר שיכול להיות שזה אבנית ויכול להיות שזה משהו אחר, בכל מקרה לנקות את זה הוא לא כל כך הצליח בגלל שזה כאילו מוטבע בתוך השן שלי, זאת אומרת שהכתמים הלבנים שקועים בתוך השן. הרופא צבע לי פעמיים אך הצבע ירד תוך חצי שנה בערך. זה לא מפריע לי במהלך החיים אך משום מה התחלתי יותר לשים לב לזה וזה מפריע לי מאוד רציתי לשאול, מה יכולים להיות הכתמים האלה? ואיך אפשר לפתור את זה? האם הפתרון היחיד הוא לצבוע כל פעם מחדש או שיש פתרון יותר משתלם ורציונלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבנית מילדות... לצבוע?

הוספת תגובה

• כתמים לבנים על השיניים

ד``ר גלית כהן
    09/12/2008

אין זו אבנית אם זה לא יורד בניקוי אבן.
    הכתמים הםכנראה אזור של פחות סידן, יכול לקרות מסיבות רבות כמו חבלה לשיני החלב בילדות, בעיה בהריון וכד'
    התיקון אינו עי צביעה, לא ניתן לצבוע שיניים אלא עי כיסוי בחומר של סתימה לבנה. האחיזה של החומרים הנל לא ככ חזקה ויורדת עם הזמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה בעצם אפשר לעשות?

20 אנונימי
    10/12/2008

אז מה בעצם אפשר לעשות? או שאין כל כך מה לעשות אלא לעשות את הצביעה הזאת שהיא כמו סתימה שיורדת עם הזמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו