חידוש טיפול שורש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חידוש טיפול שורש
    מיכל
    09/12/2008

שלום. יש לי כתר קדמי (עשיתי אותו כשהייתי בת 18 בערך) היום אני בת 33. בצילום ראו שאני צריכה לעשות בו חידוש טיפול שורש. העיניין שהמבנה שם הוא יצוק. ויש חשש שכשינסנו להוציא אותו השן תישבר. מה ניתן לעשות? הייתי מעוניינת ללכת לרופא מומחה הכי טוב שיש, יש לכם אפשרות להמליץ לי לאן כדאי ללכת? זה מאוד חשוב לי תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חידוש טיפול שורש

הוספת תגובה

• חידוש טיפול שורש

ד``ר עדי אריאלי
    09/12/2008

שלום מיכל,
    אם ניסיון ההוצאה של המבנה היצוק עלול בסבירות גבוהה לשבור את השן, ניתן לבצע טיפול שבו מטפלים כירורגית בתהליך הזיהומי שבקצה השורש בניתוח הקרוי אפיסקטומי. גם לפרוצדורה זו כמו בכל טיפול רפואי אין סיכויי הצלחה של 100% ולכן צריך לעשות את הבחירה עם הסיכון הנמוך ביותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוש טיפול שורש

מיכל
    10/12/2008

אפיקסטומי זה טיפול שורש שנכנסים דרך החניכיים? מבלי להוציא את המבנה היצוק? מה סיכוי ההצלחה של זה? אז מה כדאי לי לעשות כרגע? הרופא אמור להוציא לי קודם את הכתר על מנת לבדוק זאת? תודה רבה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפיסקטומי

ד``ר עדי אריאלי
    13/12/2008

אפיסקטומי זה לא טיפול שורש אלא הליך שבו מסלקים את הרקמה הנגועה שבקצה השורש באופן כירורגי בגישה ישירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו