דלקת בשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בשן
    שרית
    10/12/2008

שלום רב, לפני הרבה שנים היתה לי בעיה בשן שעברה טיפול שורש, וטיפול שורש חוזר וכו וכו,,, עד שכמה שנים אחר כך היה לי אפצס והשן מאוחר יותר התנדנה והיה צריך לעקור אותה. היום יש לי שן טוחנת אחרת, שעברה טיפול שורש מבנה וכתר. הכתר היה זמני מספר שנים עד שלאחרונה היה נופל לעיתים קרובות ופשוט הלכתי כחצי שנה ללא כתר. נדמה לי ששברתי משהו משהו מהשן (המבנה הוא על חלק מהשן) הלכתי לרופא להדביק את הכתר והוא ראה שבסיס השן הצהיב וביקש לעשות צילום. מתברר כי יש דלקת חריפה מסביב לשן. הרופא אמר שצריך עקירה וכו'. אני מרגישה תחושת אי נוחות בשן. האם אין דרך להציל אותה ? ומדוע אני בכלל חוטפת את הדלקות האלה ? בקצב הזה יפלו לי כל השיניים! (כמעט ואין לי שן ללא טיפול). מה עלי לעשות ? אשמח אם תענה על שתי שאלותיי - דלקת בשן ודלקות חוזרות בכלל. תודה רבה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בשן

הוספת תגובה

• טיפול שיניים מסודר ועקבי

ד``ר גלית כהן
    11/12/2008

ראשית יש להקפיד על טיפול שיניים מסודר לעקבי. מס שנים עם כתר זמני , מאפשר חדירת חיידקים ומזהמים מתחת לכתר וודאי חצי שנה ללא כתר. הפתרון הוא למצוא רופא אחד מתאים לך ולטפל בשיניים באופן סדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו