"כאבי ראש ממוקדים"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "כאבי ראש ממוקדים"
    אור
    20/12/2008

שלום, זה כבר זמן רב שאני סובל ממה שאם אני לא טועה נקרא "כאב ראש ממוקד" (ככה קראתי בעלון כלשהו במרפאת שיניים). מדובר בכאב ראש שמתחיל מהשיניים הטוחנות העליונות בצד שמאל של הפה (זה תמיד מתחיל מאותו אזור) ומשם הוא מקרין כלפי מעלה לאיזור עצמות הלחיים ועין שמאל ועד לאיזור הרקה. באיזור הזה אגב ביצעתי עקירה כירורגית לפני יותר משנה ובביקורת נאמר לי שהכל תקין ואין סימן לזיהום.. הכאב הוא ממש חד וברוב המקרים גם ממש קשה לתפקד איתו והתזמון שלו ממש לא קבוע, זה יכול לכאוב יום שלם פתאום לא להופיע לחודש ואחרי זה לחזור 3 ימים ברצף.. הדרך היחידה שאני מצאתי להתמודד עם זה היא לקחת כדור של אדוויל ואחרי איזה שעה זה שוכח כאילו זה לא קרה בכלל.. אני פונה אליכם כדי לדעת אם יש משהו לעשות בנידון ? הכאב הזה באמת בלתי נסבל ומקשה על התפקוד כשהוא "תוקף". תודה רבה, אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "כאבי ראש ממוקדים"

הוספת תגובה

• כאב ראש

ד``ר עדי אריאלי
    22/12/2008

שלום אור,
    ישנם כמה סוגים של כאבי ראש וטיפולים שונים בהתאם. אתה יכול לפנות למרפאת כאב שעוסקת בין היתר בטיפול בכאבי ראש במחלקה לרפואת הפה בבי"ח הדסה עין כרם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו