ריח רע לאחר עקירת שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח רע לאחר עקירת שן בינה
    ליאו
    21/12/2008

שלום, עברתי עקירת שן בינה ימנית תחתונה לפני כשלוש שבועות. אני מנקה את האזור ברמה יום-יומית עם קיסמי שיניים ויש ריח רע באיזור העקירה, הריח חוזר לאחר זמן מה גם לאחר צחצוח השיניים. כמו כן כשאני מנקה את האיזור אני יכול להכניס את הקיסם דיי עמוק לתוך החניכיים. 1. האם ריח רע הוא דבר אופייני לאחר עקירת שן בינה? ומה ניתן לעשות בעניין? 2. יש לי חור צר בחניכיים באזור העקירה האם זה תקין? האם זה אמור להסגר באיזה שהוא שלב? נ.ב לא מזמן הייתי אצל רופא שיניים שאמר שאין דלקת באיזור העקירה. תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח רע לאחר עקירת שן בינה

הוספת תגובה

• ריח רע אחרי עקירה

ד``ר עדי אריאלי
    22/12/2008

שלום ליאו,
    לא אמור להיות ריח רע לאחר עקירה. עליך להבדק שוב אצל רופא שיניים ולברר את מקור הריח.
    הפתח באזור המכתשית שנותרת לאחר העקירה יסגר עם הזמן. יש להקפיד לנקות שאריות מזון שנכלאות באזור הריפוי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליאו
    22/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו