מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעלות שנעלמואליהו25/07/2007
שלום,
לפני מספר שנים עשיתי טיפול זמני בשן פנימית בלסת עליונה(צד שמאל, שן הקודמת לשן בינה) ולצערי לא חזרתי להמשך טיפול(כי לא כאב לי).
היום הייתי אצל רופא שיניים והוא ניסה לעשות לי בשן זו טיפול שורש, אך משום מה לא מצא את התעלות.לכן עשה לי מבנה וסגר את האיזור.הוא אמר שייתכן כי טיפול זה יספיק אבל נמתין מספר שבועות, נעשה צילום ובהתאם נראה אם יש צורך להפניה למומחה לטיפול שורש.
השאלה שלי היא מה המשמעות שאין תעלות? ואיך מגיעים למצב כזה?
תודה
אליהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתיידות תעליות
ד``ר גלית כהן27/07/2007בעקבות גירוי מתמשך בהחלט תתכן הסתיידות של התעלות לכל אורכן או של פתחי התעלות ואז לא ניתן להכנס לתעלות. מגיעים למצב זה בעקבות גירוי מתמשך, כמו זה שאתה עשית ראשית טיפול ללא המשך.
אם הסתיידו התעלות לכל אורכן זה מעין טש טבעי ואז לא יהיה צורך בהמשך טיפול. אם רק הפתחים אזי כנראה שתצטרך לפנות למומחה לטש.
בהצלחה ,
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו..
אליהו28/07/2007רציתי לשאול עוד משהו,
יש קשר בין "ההעלמות התעלות" ל מצב העצם ולנסיגת חניכיים?
תודה ושבוע טוב
אליהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגו עליי?
אליהו31/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר למחלת חניכיים,
ד``ר גלית כהן03/08/2007יש קשר לזמן שעבר בין הטיפול הראשון להשלמת הטיפול
בברכה,
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעלות
ד''ר איתן ויינשטיין31/07/2007אליהו שלום
כעקרון קיים מצב של הסתיידות התעלות אך מעקב של כמה שבועות אינו מספק.
במקרה כזה דרוש מעקב של לפחות 3 חודשים.
גם לאחר 3 חודשים קיימת אפשרות של התפתחות דלקת.
אני הייתי מציע בכל זאת לפנות למומחה לאנדודונטיה אשר עובד עם מיקרוסקופ
דר איתן וינשטיין
מרכז רפואי רמת אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אליהו03/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?