מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מזעור נזקיםליאל18/01/2009
אני בולימית מזה 4 וחצי שנים שנה ראשונה היו הקאות בתדירות של 3-4 פעמים ביום בשניה השניה והילך הקאה פעמיים בשבוע עד היום אין לי שום נזק בשיניים לאחר ההקאה אני מצחצחת שיניים משתמשת במי פה אוכלת גינה ותפוח כי שמעתי שזה טוב לשיניים ,אני מאוד מפחדת שהשיניים שלי יתרקבו במצב מסויים עד אשר החלים מהמחלה לגמרי מה אני יכולה לעשות כדי למזער נזקים עד לרמה אפסית ? אעשה כל מה שצריך למה הפגיעה היא דווקא בשיניים הקדמיות? אילו מאכלים יכולים למנוע את הרס השיניים אשר נוצר ע"י חומציות הקיבה ? אם אנינ לא מקיאה את הכל כך שאני לא מגיעה למצב שאני מקיאה חומצות קיבה ,האם אין נזק לשיניים? יכול להיות מצב בו השיניים לא נפגעות כלל כתוצאה מהקאות? איך ישנן בנות שהשיניים שלהן ממש רקוהות כבר לאחר שנה של בולימיה ויש כאלה שבולימיות 5-8 שנים והשיניים לא נפגעו?(לפחות לא במצב שרואים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה
ליאל19/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולמיה
ד``ר גלית כהן23/01/2009השניים נפגעות ביותר מבולמיה.
אין מה לעשות כדי למזער נזקים לאפס.
ניתן להשתמש במי פה עשירים בפלואוריד לאחר ההקאות.
ואין לצחצח שיניים מייד לאחר ההקאות, אלא כחצי שעה אחכ.
בהצלחה ביציאה מהמצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?