מזעור נזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזעור נזקים
    ליאל
    18/01/2009

אני בולימית מזה 4 וחצי שנים שנה ראשונה היו הקאות בתדירות של 3-4 פעמים ביום בשניה השניה והילך הקאה פעמיים בשבוע עד היום אין לי שום נזק בשיניים לאחר ההקאה אני מצחצחת שיניים משתמשת במי פה אוכלת גינה ותפוח כי שמעתי שזה טוב לשיניים ,אני מאוד מפחדת שהשיניים שלי יתרקבו במצב מסויים עד אשר החלים מהמחלה לגמרי מה אני יכולה לעשות כדי למזער נזקים עד לרמה אפסית ? אעשה כל מה שצריך למה הפגיעה היא דווקא בשיניים הקדמיות? אילו מאכלים יכולים למנוע את הרס השיניים אשר נוצר ע"י חומציות הקיבה ? אם אנינ לא מקיאה את הכל כך שאני לא מגיעה למצב שאני מקיאה חומצות קיבה ,האם אין נזק לשיניים? יכול להיות מצב בו השיניים לא נפגעות כלל כתוצאה מהקאות? איך ישנן בנות שהשיניים שלהן ממש רקוהות כבר לאחר שנה של בולימיה ויש כאלה שבולימיות 5-8 שנים והשיניים לא נפגעו?(לפחות לא במצב שרואים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזעור נזקים

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשה

ליאל
    19/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בולמיה

ד``ר גלית כהן
    23/01/2009

השניים נפגעות ביותר מבולמיה.
    אין מה לעשות כדי למזער נזקים לאפס.

ניתן להשתמש במי פה עשירים בפלואוריד לאחר ההקאות.
    ואין לצחצח שיניים מייד לאחר ההקאות, אלא כחצי שעה אחכ.

בהצלחה ביציאה מהמצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו