שן חלבית...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן חלבית...
    שני
    19/01/2009

שלום! אחת משהשיניים שלי היא שן חלבית שמאחוריה- באזור החיך העליון, גדלה השן הבשרית. השן שגדלה מאחורה גורמת לי קצת לכאבים וכבר גרמה לי לרווח קל בין השיניים מקדימה. בהתייעצות עם רופא הוא הציע לשים גשר ולא לעקור את השן הבשרית בטענה שהיא שן חזקה משום היותה ניב, וכן ציין בפני שבשלב כלשהו השן החלבית תיפול. הפתרון שהרופא נתן לי לא כל כך מתאים לי בעיקר מבחינת אסטטית- איני רוצה ללכת עם גשר בגילי, וכן מבחינה כלכלית הפתרון יקר לי מידי שכן מדובר בסכום של כ-15 אלף שקל. הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתך האם ניתן להגיע לפתרון אסטטי מהיר וזול יותר. והאם היית ממליץ לי ללכת אולי למרפאות המבטיחות פתרון לכל סוגי בעיות השיניים בטיפול של יום אחד וכך להימנע מעקירה ומהשתלה אצל רופא שיניים רגיל שבדר"כ אורך זמן. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שן חלבית...

הוספת תגובה

• שן חלבית

ד``ר עדי אריאלי
    23/01/2009

הפתרון הנכון ביותר הוא לפנות לאורתודונט (מומחה ליישור שיניים) ולבדוק את האפשרויות מהזולה ועד ליקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו