שיני בינה וכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיני בינה וכאבים
    שלומית
    22/01/2009

לפני מס' ימים שמתי לב שגודלת לי שן בינה בצד שמאל בלסת עליונה. בינתיים האזור לא כואב. מה שמוזר הוא שכבר כחודש יש לי כאב חזק מאוד בצד ימין של הראש ובעיקר באוזן הימנית. היתה דלקת שטופלה ועכשיו אין כלום. השאלה היא האם יכול להיות שגם שן הבינה בצד ימין מתכוונת לצאת בעקבות צד שמאל ולכן הכאב החזק באוזן? פשוט לא מוצאים למה כואב לי באוזן כבר הרבה זמן ושיני בינה זו סיבה טובה לכאבים כאלה לא? הכאבים באים והולכים כל הזמן וגורמים לכאבי ראש ולפעמים סחרחורת. וגם- למרות שלא כואב באזור השן שבוקעת- האם אני צריכה כבר עכשיו ללכת לרופא שיניים לצילום שן הבינה? בצעירותי עברתי ניתוח כירורגי להוצאת שתי שיני הבינה תחתונות עוד לפני שבקעו ויש לי זכרונות מזעזעים מהעניין הזה- כאבים הרבה זמן וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיני בינה וכאבים

הוספת תגובה

• שיני בינה

ד``ר עדי אריאלי
    23/01/2009

לעיתים כאבי אזניים ושיניים מרגישים דומה בשל הסמיכות האנטומית והכאב המקרין. אם לא נמצאה סיבה לכאבים מתחום אאג אז ממולץ לבדוק האם המקור לכאבים הוא דנטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו