עקירת שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שן בינה
    דיפה
    26/01/2009

שלום עברתי עקירת שן בינה עליונה, במהלך העקירה שמעתי פעמיים קול שבירה. בסיום העקירה הרופא אמר לי שנשארו חלקים "זעירים" של השורש וש"הגוף יספוג אותם". האם זה הגיוני? זה נשמע לי תמוה - מדוע שהגוף יספוג לתוכו עצם? - הרי במצב הרגיל הגוף אינו סופג לתוכו את השיניים. כמו כן האם זה הגיוני ששורש אחד יותר ארוך משני האחרים - קיבלתי לידי את השן העקורה והרופא הראה לי "מה החלקים החסרים" שנשארו בתוך הפה. זה מדאיג אותי - אודה על תשובה מהירה. תודה, דיפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שן בינה

הוספת תגובה

• שאריות שורשים

ד``ר גלית כהן
    26/01/2009

אורך השורשים אינו זהה.
    קורה שבעת עקירה נשברים השורשים. לפי המיקום מחליטים אם כדאי לנסות להוציא את השאריות או להשאירם. לעיתים שאריות השורשים במיקום כזה שהוצאתם גורמת לנזק רב מדי לעצם. . שאריות שורשים רבות נשארות בעצם ללא בעיה.
    אם את סומכת על הרופא והוא אמר שזה אפשרי להשאיר אל תדאגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגלית תודה רבה אבל מה זה בקיעת יתר

אורלי
    29/01/2009

מה הכוונה שתהיה בקיעת יתר בשן בינה ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקיעת יתר

ד``ר גלית כהן
    01/02/2009

שיניים בוקעות כל החיים.
    הבקיעה נעצרת כשהשיניים מגיעות למגע זו עם זו.

כששן נעקרת, השן שמולה מתחילה לבקוע מחדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו