הרדמה לקויה של השן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרדמה לקויה של השן
    מודאג
    02/02/2009

שלום רב היום הייתי אצל רופאת שיניים כדי לעשות טיפול שורש בלסת התחתונה. לאחר קבלת 5 זריקות הרדמה, הרופאה התחילה לעבוד במקדחת, אך כשהיא רק נגעה בשן הרגשתי כאב שאי אפשר לסבול!! היא טענה שישנה דלקת בתוך השן, וכי צריך לקבל אנטיביוטיקה ל 3 ימים, ואז לחזור אליה שוב. יש לציין כי אני גבר בן 35, בריא, ולא מעשן. 1. האם מןכרת לך תופעה כזו של אפשרות לאי הרדמה מלאה של השן בה מתכוונים לטפל? ומתי זה קורה? 2. הרופאה שמה בתוך השן (אחרי שחפרה קצת) תרופה. מה זה יכול להיות? 3. מה היית מציע לי כדי לטפל בשיניים (ובמיוחד בלסת התחתונה, מפני שזוהי תופעה שחזרה על עצמה כבר 3 פעמים בתוך כ- 10שנים) ללא ייסורים מיותרים? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרדמה לקויה של השן

הוספת תגובה

• הרדמה של שן מודלקת

ד``ר גלית כהן
    03/02/2009

צודקת הרופאה שלך בהסבר שנתנה לך. דלקת הינה סביבה חומצית הסותרת את חומרי ההרדמה.
    כשיש מצב דלקתי פעמים רבות לא ניתן לקבל הרדמה מספיק טובה.

היא כנראה שמה בשן משחה אנטיביוטית או משחה ה"הורגת" את העצב, תלוי מה ראתה בתוך השן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו