מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בשיני בינה וחום שלא עוברלירז06/02/2009
שלום, צמחו לי חלקית 4 שיני הבינה, הן כאילו עדיין "תקועות" בחניכיים. לאחר שסבלתי גם בעבר מכאבים ועשיתי צילום פנורמי, הרופא אמר לי שלדעתו כדאי לעקור את השיניים כי הן להן מקום לצמוח..משהו כזה.. החלטתי לחכות עם זה כי במשך כמה חודשים לא הרגשתי כאבים כלל. מיום שני השבוע- כבר 5 ימים יש לי כאבים איומים ובלתי פוסקים ב-2 שיני הבינה השמאליות. יש לי כאבים באוזן השמאלית, ונפיחות בשקד השמאלי, וחום שעובר רק עם כדור ואחר כך עולה שוב כשההשפעה פגה. האם ייתכן שזה מעיד על זיהום/ דלקת? איך עוקרים שן "תקועה" ? יש לי חששות מהעניין.. הרי זו לא עקירה רגילה נכון ? האם החום שלא עובר לי הוא סימן לחשוש? יש סיכונים אם אני לא יעקור את השיניים האלו- השיניים האחרות יכולות להיפגע ? אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לענות על שאלתי עד שאפגוש רופאה.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכאבים והחום מעידים על דלקת
ד``ר גלית כהן07/02/2009כנראה את אכן צריכה לעקור את השיניים כפי שהומלץ לך בעבר אחרת זה יחזור כל מס חדשים.
עקירת שיני בינה היא עקירה כירורגית, מידת הקושי תלוייה במיקום השן, עמדתה, הקרבה לעצב ועוד.. אין לך מה לחשוש אם את פונה לרופא המיומן בכירורגיה, הטוב ביותר הוא לפנות למומחה לכירורגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך , רק עוד שאלה ....
לירז07/02/2009זה בסדר לגרגר מים עם מלח בינתיים כדי שהדלקת תעבור או שאני צריכה לגשת לרופאת משפחה לקחת אנטיביוטיקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי חלח אינם טיפול בדלקת
ד``ר גלית כהן15/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?