כאבים בשיני בינה וחום שלא עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשיני בינה וחום שלא עובר
    לירז
    06/02/2009

שלום, צמחו לי חלקית 4 שיני הבינה, הן כאילו עדיין "תקועות" בחניכיים. לאחר שסבלתי גם בעבר מכאבים ועשיתי צילום פנורמי, הרופא אמר לי שלדעתו כדאי לעקור את השיניים כי הן להן מקום לצמוח..משהו כזה.. החלטתי לחכות עם זה כי במשך כמה חודשים לא הרגשתי כאבים כלל. מיום שני השבוע- כבר 5 ימים יש לי כאבים איומים ובלתי פוסקים ב-2 שיני הבינה השמאליות. יש לי כאבים באוזן השמאלית, ונפיחות בשקד השמאלי, וחום שעובר רק עם כדור ואחר כך עולה שוב כשההשפעה פגה. האם ייתכן שזה מעיד על זיהום/ דלקת? איך עוקרים שן "תקועה" ? יש לי חששות מהעניין.. הרי זו לא עקירה רגילה נכון ? האם החום שלא עובר לי הוא סימן לחשוש? יש סיכונים אם אני לא יעקור את השיניים האלו- השיניים האחרות יכולות להיפגע ? אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לענות על שאלתי עד שאפגוש רופאה.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הכאבים והחום מעידים על דלקת

ד``ר גלית כהן
    07/02/2009

כנראה את אכן צריכה לעקור את השיניים כפי שהומלץ לך בעבר אחרת זה יחזור כל מס חדשים.

עקירת שיני בינה היא עקירה כירורגית, מידת הקושי תלוייה במיקום השן, עמדתה, הקרבה לעצב ועוד.. אין לך מה לחשוש אם את פונה לרופא המיומן בכירורגיה, הטוב ביותר הוא לפנות למומחה לכירורגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך , רק עוד שאלה ....

לירז
    07/02/2009

זה בסדר לגרגר מים עם מלח בינתיים כדי שהדלקת תעבור או שאני צריכה לגשת לרופאת משפחה לקחת אנטיביוטיקה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי חלח אינם טיפול בדלקת

ד``ר גלית כהן
    15/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו