חרדה מרופאי שיניים - צריכה עצה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מרופאי שיניים - צריכה עצה דחוף
    מ
    08/02/2009

שלום. אני ממש ממש בחרדות מרופאי שיניים. חשבתי לעשות טיפול בהיפנוזה, ורציתי לדעת האם יש באזור המרכז מרפאה (לא פרטית) שעושה את הטיפולים האלה או מתמחה בטיפול לאנשים עם חרדות מרופאי שיניים. כמו כן יש לי שאלה נוספת: אצל הרופא הנוכחי שלי עשיתי מידות לארבעה כתרים (שעדיים לא עשיתי אותם כי אני מפחדת לעשות את העקירות לגשרים ואת טיפולי השורש. האם - במידה ואני אעבור מרפאה - אוכל לקחת את הכתרים הזמניים - כי כבר שלימתי עליהם, או שאי אפשר ואז אני צריכה עצה מה לעשות על מנת להתגבר על הפחד. אני מטופלת עם גז צחוק וזה לא ממש עוזר לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר עדי אריאלי
    14/02/2009

קיימת מרפאה לטיפולי שיניים באנשים עם חרדה דנטלית בהדסה עין כרם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה דנטלית - עוד שאלה

מ
    21/02/2009

האם - במידה ואני אעבור מרפאה - אוכל לקחת את הכתרים הזמניים - כי כבר שלימתי עליהם, או שאי אפשר ? ושאלה נוספת - האם יש מרפאה כזו באזור המרכז?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה דנטלית

מ
    21/02/2009

האם - במידה ואני אעבור מרפאה - אוכל לקחת את הכתרים הזמניים - כי כבר שלימתי עליהם, או שאי אפשר ? ושאלה נוספת - האם יש מרפאה כזו באזור המרכז?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה דנטלית

ד``ר גלית כהן
    23/02/2009

יש מספר מרפאות פרטיות במרכז המתמחות בטיפול בחרדה דנטלית. בד"כ מדובר במרפאות של מומחים לרפואת הפה, אך גם מומחים מתחומים אחרים רשאים לטפל תרופתית בחרדה דנטלית.

הטיפול בחרדה דנטלית הוא על הספקטרום הנרחב שבין גז צחוק, טשטוש גל טשטוש עמוק ועד הרדמה כללית.

המרפאות העוסקות בכך ימצאו בד"כ תחת פרסום של מרפאה העוסקת בטיפולי שיניים בהרדמה כללית, כי זה קצה הספקטרום ומי שמורשה לכך מורשה כמובן גם ליתר הרמות.

לגבי הכתרים הזמניים, אין חוק כתוב. אבל פנ/י בהגיון ובאדיבות לרופא שלך, הסביר/י לו את מצבך, אין לו מה לעשות עם הכתרים, שכן הם מתאימים רק לך ונקווה שהוא יסכים לתת לך את הכתרים הזמניים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו