מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייבת 1403/08/2007
יש לי כמה שאלות:
1. אני עם גשר מגיל 10 עד עכשיו (גיל 14) זה מזיק לשיניים אם יש גשר הרבה זמן?
2. שמו לי פלטה ובלילה אמרו לי להיות איתה אבל אני מפחדת להיחנק או לבלוע אותה יש לי סיבה או לא?
3.הרופא שלי אמר שאני צריכה פלטה עד גיל 18 קיים דבר כזה?
4. עקרו לי יותר מדי שיניים וחברותיי אומרות שלא יהיו לי שיניים יפות לעולם מה עליי לומר להן?
תודה על הצומי (תשומת הלב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יישור שיניים
ד``ר גלית כהן03/08/20071. משך הטיפול האורטודנטי תלוי בסוג הטיפול . יש טיפולים ארוכים מאד. זה מזיק רק אם את לא מצחצחת שיניים מספיק טוב ואז עלולה להתפתח עדדת סביב ה"קוביות"
2. אין סיכוי שתחנקי ממנה בלילה, היא גדולה מדי.
3. את צריכה להיות עם הפלטה לפחות עד גיל 18 ע"מ לשמור על המצב החדש של השיניים שהושג ולמנוע מהשיניים לחזור לעמדתן הקודמת.
4. כשחסר מקום עוקרים שיניים כדי שיהיה מקום בקשת אחת לכל השיניים במהלך היישור הרופא יסגור לך את המרווחים ותקבלי קשת ישרה של שיניים.
בהצלחה, והרבה סבלנות
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?