כתמי "טיפקס" על השן + עוד שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי "טיפקס" על השן + עוד שאלה...
    ירדנוש
    27/02/2009

שלום, אמא שלי היקרה הורישה לי" שיני סוס" (2 שיניים קדמיות עליונות בגודל של העולם בערך) ואם לא מספיק אז גם יש עליהן בקצה כתמים לבנים כמו של טיפקס... האם יש תהליך כלשהו שיכול להסיר לי אותם? סוג של "אנטי הלבנת שיניים".... חחחח או אולי אם אעשה הלבנת שיניים הכתמים "יבלעו" קצת ופחות יבלטו? שאלה נוספת: האם מברשת חשמלית בשימוש יומיומי בריאה? האם עדיף להמנע ממנה? על איזה מברשת שיניים מומלץ כאן בפורום לחניכיים רגישות? אני משתמשת במשחת שיניים לחניכיים רגישות בשם "אלמקס" - האם היא יעילה ? כמו כן, אשמח לקבל מעין "סדר יום" לטיפול ייסודי וניקוי עמוק של השיניים באופן יומיומי. אני מניחה שצחצוח בוקר ולילה למשך 2 דקות לא דיי בכך, ואני רוצה להתחיל לשמור על השינים שלי כי אני רק בת 20 וכבר יש לי בעיות דיי רציניות בשיניים: החיניכיים שלי מאוד רגישות, אני לא יכולה לשתות דברים קרים יותר מטמפרטורת החדר, בד"כ בצחצוח יורד לי מעט דם, ולא מזמן עברתי טיפול שורש רציני שעדיין כנראה לא עבר בהצלחה, וכמו שאמרתי - לאמא שלי יש היסטוריית שיניים לא מוצלחת. - היא רק בת 50 וכבר עם תותבות. :/ תודה רבה על כל תשובה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובות

ד``ר עדי אריאלי
    04/03/2009

הלבנת שיניים לא תעזור במקרה של כתמים הנובעים משינויים במבנה האמייל. כדי להעלימם אפשר לבצע סתימה לבנה/ציפוי חרסינה/כתר. התאמת מברשת שיניים והדרכה לשמירה על הגיינה אורלית יש להתאים לכל מטופל אינדיבידואלית- את זה תעשי אצל השיננית או רופא השיניים שלך בהתאם למצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו