מודאגת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת.
    יעל
    28/02/2009

שלום רב, מאז ומתמיד אני סובלת משיני הבינה. את התחתונות עקרתי זה מכבר, לאחר שלא בקעו לגמרי ונוצרו לי דלקות, השתיים העליונות צמחו לגמרי, אבל אני נורא סובלת מדי זמן מכאבים עזים בסביבות השיניים עד כדי כך שכואב לי לסגור את הפה.. יש לציין שהשיניים צמחו בצורה עקומה ביחס לשאר השיניים ויש תחושת מתיחות בבשר שסביב השיניים.יש לציין עוד שאני מתקשה לפתוח את הפה פתיחה מלאה, יש קליקים בצד שמאל של הלסת וכאבים במפרקים של הלסת כל הזמן.. בימים האחרונים אני מרגישה נימול לייד האוזן, לסירוגין כאב ושוב נימול. רופא משפחה אמר לי שזה קשור לשן הבינה. האם זה יכול להיות?? תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת.

הוספת תגובה

• שיני בינה עליונות

ד``ר עדי אריאלי
    04/03/2009

כאבים משיני בינה יכולים להקרין לאזורים סמוכים בפנים. שיני בינה עליונות ללא התחתונות הסמוכות בוקעות לרוב באלכסון לכיוון הלחי בשל מבנה השורשים שלהן. אני ממליץ לך לוודא שאכן יש בעיה בשיני הבינה ואם כן לעקור אותן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו