כתר בשן קדמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתר בשן קדמית
    מיכל
    01/03/2009

שלום יש לי 2 כתרים בשיניים קדמיות עקב שיניים שגדלו לי קטנות מדי אני עם הכתרים כבר כ15 שנה (מאז גיל 18 לערך) בשנים האחרונות נחשפו שולי הכתר של אחד הכתרים ונוצר קו שחור מעל השן השאלות שלי: 1 - איך בוחרים רופ"ש? (אנשים עם כתרים טובים לא רואים עליהם ולכן אני לא יכולה להתעניין היכן הם מטופלים) 2 - האם אפשר לעשות ציפוי Laminates או שחייבים כתר? (אני יודעת שיש שם טיפול שורש) 3 - איזה כתר מומלץ? תודה מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתר בשן קדמית

הוספת תגובה

• כתר קידמי

ד``ר עדי אריאלי
    04/03/2009

רופא שיניים בוחרים על סמך המלצות, ומטפלים אצל מי שאת בוטחת בו ומרגישה נוח אצלו.
    אם כבר יש כתרים על השיניים אז לא ניתן לבצע ציפוי חרסינה (למינייט) שכן השן כבר הושחזה.
    כתרים קידמיים דורשים ניסיון של הרופא ותשומת לב מיוחדת שלו להכנת השן, להכנת כתרים זמניים מתאימים, למעקב אחר שינויים בחניכיים לאורך זמן ולהקפדה על כתרים סופר מותאמים ומדוייקים.
    באזור קידמי אני ממליץ לבצע כתר מחרסינה מלאה או לפחות מחרסינה מאוחה למתכת אצילה (לבנה או צהובה עתירת זהב) כדי להשיג את התוצאה האסתטית הטובה ביותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו