כאבים בכל הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכל הפה
    שלי
    03/03/2009

שלום דר' הכאבים הולכים ובאים וגם כשאני אוכלת שוקולד או משהו קר לפני שנתיים טיפלתי בכל הפה אבל הכאבים לא הפסיקו הלכתי לשלושה רופאים שונים עשיתי צילומים והכל יצא תקין אחד הרופאים המליץ לי לעשות שטיפות פה לפני שבוע עשיתי עקירה של שן בינה עליונה ומאז לא מפסיק לכאוב לי כל אותו צד כואב לי השיניים למעלה ולמטה, במקום שהזריק ליבחניכיים ובחייך אני לוקחת נורופן וזה לא עוזר לי אני לוקחת כבר חמישה ימם אנטיביוטיקה ועדיין יש כאבים מאיפה הכאבים מגיעים יכול להיות שכל זה בא מהחניכיים אז מה הקשר לכאבים כשאני אוכלת שוקולד אשמח לקבל הכוונה או יעוץ לטיפול ואו רופא שיניים טוב בתודה מראש שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכל הפה

הוספת תגובה

• כאב

ד``ר עדי אריאלי
    04/03/2009

איני יכול לענות ללא בדיקה קלינית. כאבים יכולים לנבוע ממקור רקמה קשה (כמו שיניים) או ממקור רקמה רכה (כמו חניכיים). כאבים כתוצאה מאכילת מזונות מתוקים בדרך כלל מעידים על עששת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו