למי אפשר לדווח?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למי אפשר לדווח?
    אני
    13/03/2009

שלום לכם, טופלתי אצל רופא שיניים שאמור היה לעשות לי סתימה פשוטה. הגעתי אליו כשלא היו לי שום כאבים... אחרי שעברה ההשפעה של ההרדמה, התחלתי להרגיש כאבים חזקים בכל פעם שאכלתי בשן שליד השן שבה הוא עשה לי סתימה. כשהסתכלתי במראה ראיתי מעין פס שלא היה שם קודם. בקיצור, כפי הנראה הוא פגע לי בשן הסמוכה תוך כדי טיפול. הגעתי אליו אחרי יומיים והסברתי לו שיש לי כאבים בשן הסמוכה. בלי להסביר לי כלום הוא הוציא מיד את המכשיר ע"מ לקדוח שוב בשן בה הוא עשה לי סתימה. כששאלתי אותו מה הוא מתכוון לעשות, הוא אמר לי שכנראה הסתימה גבוהה מדי וזו הסיבה לכאבים, תוך שהוא מתעלם מכל הנסיונות שלי להסביר (כשאני על סף דמעות) שמדובר בשן השניה. הסתימה שהוא עשה מרגישה לי עכשיו נמוכה מדי, השן השניה כואבת, והוא מתחמק מהנסיונות שלי לדבר איתו. חשוב לי מאוד שתגידו לי למי אפשר לדווח על כך, כדי שכמה שפחות אנשים יפגעו מהטיפול הלקוי שלו. בנוסף, אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על רופאי שיניים טובים מאזור המרכז. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למי אפשר לדווח?

הוספת תגובה

• אין זה הפורום המתאים לבקשתך

ד``ר גלית כהן
    15/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו