ציפרלקס ואילחוש מקומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס ואילחוש מקומי
    ציפ
    15/03/2009

לפני כחודשיים התחלתי ליטול כדורי ציפרלקס (אסציטלופראם) 10 מ"ג מידי בוקר. היום הייתי בבדיקה שגרתית אצל רופא שיניים (כמידי חצי שנה..), והוא מצא חור, מה שיצריך סתימה רגילה, כנראה (לדבריו). ציינתי בפניו שאני נוטלת ציפרלקס, והוא לא הכיר את הכדור. האם יש בעיה בשילוב בין האילחוש המקומי לבין הציפרלקס? האם עליי לקחת את הכדור אחרי הטיפול, אולי ולא לפניו? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס ואילחוש מקומי

הוספת תגובה

• אין בעיה

ד``ר גלית כהן
    16/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס והרדמה

רותם
    16/03/2009

אני נוטלת ציפרלקס מעל לשנתיים ועברתי שלושה או ארבעה טיפולי שיניים כבר שכולם כללו הרדמה מקומית. מניסיוני, לא היו שום תופעות לוואי מהאינטראקציה בין החומרים הכימיים. אגב, אני חייבת לציין לטובה את הרופא שלי , ד"ר נתיב מהכללית, שבפעם הראשונה שסיפרתי לו שאני נוטלת ציפרלקס וכמו הרופא שלך, הוא לא ידע במה מדובר, הוא הרים טלפון לרופא משפחה ושאל, עוד באותו רגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותם תודה רבה!!! וד"ר לוי,

ציפ
    20/03/2009

אני הבנתי שהשילוב בין התרופה הנ"ל לבין לידוקאין דוקא עשוי להעלות את הסיכון להתקף אפילפטי, וכי יש להשתמש באילחוש המקומי בזהירות. יש דברים בגו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, ד"ר כהן...

ציפ
    20/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו