מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקס ואילחוש מקומיציפ15/03/2009
לפני כחודשיים התחלתי ליטול כדורי ציפרלקס (אסציטלופראם) 10 מ"ג מידי בוקר. היום הייתי בבדיקה שגרתית אצל רופא שיניים (כמידי חצי שנה..), והוא מצא חור, מה שיצריך סתימה רגילה, כנראה (לדבריו). ציינתי בפניו שאני נוטלת ציפרלקס, והוא לא הכיר את הכדור. האם יש בעיה בשילוב בין האילחוש המקומי לבין הציפרלקס? האם עליי לקחת את הכדור אחרי הטיפול, אולי ולא לפניו? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
ד``ר גלית כהן16/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס והרדמה
רותם16/03/2009אני נוטלת ציפרלקס מעל לשנתיים ועברתי שלושה או ארבעה טיפולי שיניים כבר שכולם כללו הרדמה מקומית. מניסיוני, לא היו שום תופעות לוואי מהאינטראקציה בין החומרים הכימיים. אגב, אני חייבת לציין לטובה את הרופא שלי , ד"ר נתיב מהכללית, שבפעם הראשונה שסיפרתי לו שאני נוטלת ציפרלקס וכמו הרופא שלך, הוא לא ידע במה מדובר, הוא הרים טלפון לרופא משפחה ושאל, עוד באותו רגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותם תודה רבה!!! וד"ר לוי,
ציפ20/03/2009אני הבנתי שהשילוב בין התרופה הנ"ל לבין לידוקאין דוקא עשוי להעלות את הסיכון להתקף אפילפטי, וכי יש להשתמש באילחוש המקומי בזהירות. יש דברים בגו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, ד"ר כהן...
ציפ20/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?