מתסכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתסכל
    נתי
    18/03/2009

שלום, באחת השיניים האחרונות יש לי סתימה גדולה, כסופה כבר כמה שנים. לפני בערך כשנתיים שתיתי קולה והרגשתי כאבים חדים. הייתי אצל רופא שיניים אחד והוא עשה לי סתימות קטנות מהחלק החיצוני של השן- לא עזר.רופא שיניים בצבא הוציא את הסימה "ניקה" והחזיר אחרת אחרת.יש לי רגישות אדירה בשן-מה שאומר שהצד של הפה ממש משותק- לא יכול לאכול כלום- קור, חום ,חמוץ וכו'. בצילומים שעשו אמרו שהשורש בריא ובסדר ולכן אין צורך בטיפול שורש, והרגישות תעבור. אני ממש מתוסכלת מהמצב אני אוכלת רק על צד אחד- ימין(שגם בו יש לי בעיה במפרקי הלסת).סנסודיין לא עוזר.מה אני אמורה לעשות? לבקש טיפול שורש בכוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתסכל

הוספת תגובה

• רגישות לאחר סתימה

ד``ר עדי אריאלי
    18/03/2009

לאחר ביצוע סתימה יש לעיתים רגישות שעלולה להמשך אפילו עד מספר חודשים. הרגישות מתבטאת לרוב בלעיסה או ברגישות לקור ואם זה המצב צריך להתאזר בסבלנות וזה חולף. אם מדובר בכאבים ספונטניים או כאבים חזקים בתגובה לקור/חום או בלעיסה, יש לבדוק האם מדובר בדלקת לא הפיכה של מוך השן, ואם כן לבצע טיפול שורש. את האבחנה צריך לקבוע רופא השיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו