עקירה כירורגית של שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירה כירורגית של שן בינה
    דנה
    24/03/2009

שלום עברתי ביום ראשון עקירה כירורגית של שן בינה תחתונה בצד שמאל. הרופא הינו רופא כירורג מומחה לפה ולסת. הוא ראה את הצילום הפנורמי שלי ואמר שהעצב לא כל כך קרובה לשן ולכן לא הפנה אותי ל CT היום יום שלישי והשפה התחתונה שלי כולל הסנטר עדיין רדומים כלומר אין לי בהם תחושה. האם יש סיבה לדאגה? האם אכן היתה פגיעה בעצב? יש לציין שאני עדיין נפוחה מהטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירה כירורגית של שן בינה

הוספת תגובה

• עקירת שן בינה ותחושת האדמה

ד``ר גלית כהן
    25/03/2009

לפי התאור שלך יש סבירות גבוהה לכך שתחושת ההרדמה קשורה לנפיחות וכשזו תרד התחושה תתחיל לחזור. אך בהחלט מומלץ בחום לחזורלבדיקה אצל הכירורג. גם ברמה של תחושת הרדמה יש דרגות וחשוב לבדוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקירה כירורגית ותחושת הרדמה

דנה
    26/03/2009

היי,
    הנפיחות רובה כבר ירדה לי
    דיברתי עם הרופא טלפונית והוא נתן לי מרשם לסטרואידים הוא אמר שזה אנטיביוטי והוא נתן לי את זה כי יכול להיות שהתפתחה דלקת סביב העצב.
    הוא אמר לי לקחת את הכדורים בשמך יומיים
    היום אני כבר ביום השני ואין שיפור בתחושות.
    הוא אמר שזה דיי מוזר לו כי בזמן הטיפול הוא לא ראה שום דבר חריג ולא ראה סיבה לדאגה.
    יש לי שאלה נוספת..
    במידה ואכן היתה פגיעה בעצב יש דרך טיפול בכך? זה נעלם עם הזמן או שזה לכל החיים? אני ממש בלחץ מזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקירה כירורגית ותחושת הרדמה

ד``ר גלית כהן
    27/03/2009

סטרואידים יעזור אם ההרדמה נובעת מלחץ של נפיחות.
    במידה ויש פכיעה בעצב. תלוי מה מידת הפגיעה. התחושה יכולה לחזור תוך מס שבועות, חדשים או לא לחזור כלל. זה לא שחור לבן.
    רצוי להשאר בבקורת אצל הרופא. הוא מומחה לכירורגיה והוא האדם המתאים ביותר לטפל בכך.

תרגישי טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרדמות

אהרון חיות
    28/03/2009

הרדמות לאחר עקירה של שן בינה יכולה להיות זמנית או קבועה
    אם היא נותרת לאחר כחצי שנה ללא כל שיפור ניתן להניח שתשאר לצמיתות
    השאלה היא האם המנח של השן היה מלכתחילה קשה וקרוב לעצב של הלסת התחתונה
    כן חשוב לדעת האם הרופא החתים אותך לפני ביצוע העקירה בדבר נזק נוירולוגי שעלול להווצר
    ד"ר חיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הירדמות

דנה
    29/03/2009

הוא אמר שלא היתה כל כך קרבה ובגלל זה גם לא הפנה אותי לסיטי
    הצמיחה שלה היתה לכיוון השיניים הוא אמר שהיא בעיתית מבחינת המשיכה שלה, ההוצאה שלה, לא מבחינת הפגיעה בעצב
    הוא החתים אותי על הטופס שאומר שיש סיכון לפגיעה בעצב ודיבר איתי על זה גם לפני הטיפול וכשזה אכן קרה הוא אמר שזה לא היה צפוי כי לא היה שום דבר חריג בזמן הטיפול
    אני כבר שבוע אחרי הטיפול והמצב אותו הדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פני לרופא שלך.

ד``ר גלית כהן
    30/03/2009

זה לא נושא לטיפול באינטרנט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו