מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אקספלורציה להחזרת תחושה בפה?דינה30/03/2009
שלום רב, לפני שבועיים וחצי עקרומ לי שן בינה תחתונה, ובעיקבות כך איבדתי באופן חלקי את התחושה בחלק מחלל הפה ובסנטר. רופא השיניים מציע לשקול לעשות אקספלורציה , כדי לחשוף את עצב השן ,בטענה שאולי העצב ניזוק על יד העצם או כד'. מה דעתכם , האם אקסלורציה הוא התערבות סבירה, האם היא נהוגה , ואיפה ניתן לשאוב מידע על מיקרים של אובדן תחושה והטיפול בהם (באם קיים)
בקשה בקשה את תשובתכם כי כל התיחסות או מידע יסיעו לי להבין ולהתמודד עם המצב החדש הנ"ל.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדן תחושה
ד``ר עדי אריאלי01/04/2009פגיעה בתחושה באזור לשון או שפה מתרחשת לאחר עקירת שיני בינה בשכיחות של כ-1-5% מהמקרים ועלולה להיות פגיעה חלקית או מלאה וגם זמנית או קבועה. הטיפול המקובל הוא מעקב בלבד בשלב ראשון ורצוי אצל מומחה לכירורגיה פה ולסת . ברוב המקרים הפגיעה בתחושה היא זמנית ומתרחשת כתוצאה מהבצקת שמתקבלת באזור העקירה ולוחצת על העצב- התחושה לרוב חוזרת עם ירידת הבצקת. לעיתים יש לשקול מתן טיפול סטרואידי שמוריד את הבצקת מהר יותר. המעקב נמשך לרוב כחצי שנה. אני ממליץ לך לגשת למומחה פה ולסת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובדם תחושה
דינה02/04/2009תודה רבה, זה באמת נותן לי אופטימיות לגבי העתיד. הייתי אצל כירורג פה ולסת ,וגם אצל כירורג נוסף לחוות דעת שנייה, והאמת גם הם אמרו שיש להמתיןם בלבד .. טוב שיש פורום שכזה !!
לילה טוב אדווח לכם אם יבוא שינוי לטובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?