כאב חזק לאחר סתימה בשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חזק לאחר סתימה בשן
    רוני
    10/04/2009

ד"ר שלום,
    לפני כחודש ביצעתי 2 סתימות בשינייםאחוריות סמוכות זו לזו למטה בצד שמאל, לאחר הסתימה היה לי כאב עז בעת לעיסה ביקרתי אצל הרופא הוא עשה שיוף והורדת גובה אך לא עזר בסופו של דבר בשן אחת הוא הוציא לי את הסתימה ושם במקומה סתימה זמנית,אך לא עזר עבר כחודש לאחר ביצוע הסתימות ועדיין יש כאב חזק בעת לעיסה (כיום אני אוכלת רק בצד השמאלי)הרופא עשה לי צילומים ואמר שאין צורך בטיפול שורש שכן השן בריאה לחלוטין ואינו יודע מה לעשות איתי והדבר היחידי שנותר לעשות זה טיפול שורש לשן למרות שהיא בריאה בכדי לנתק את העצבים בה.
    האם הוא צודק, הדרך היחידה זה טיפוול שורש לשן?
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב חזק לאחר סתימה בשן

הוספת תגובה

• כאב לא ברור משן

ד``ר גלית כהן
    12/04/2009

יש לזכור שלעיתים קשה להגיע לאבחנה מדוייקת. ובמיקרים כאלו בודאי קשה לי לענות לך בהתחשב בכמות האינפורמציה שנתת.
    יכול להיות שצריך טיפול שורש, יכול להיות שמדובר בסדק ואז לא בטוח אם טיפול שורש וכתר יעזרו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיית סתימות

אני
    10/05/2009

האם עשיית סתימות כואבת ?
    האם זה כאב נסבל או ממש כואב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביצוע סתימות

ד``ר גלית כהן
    12/05/2009

הטיפול אינו כואב כלל שכן הוא מוצע תחת הרדמה מקומית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו