עקירת שיני בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שיני בינה
    שושי
    26/04/2009

שלום רב!
    אני עומדת לפני טיפול אורטודנטי ובמסגרת הטיפולים המשמרים הקודמים לכך ,רופא השיניים המליץ לי לעקור שתי שיני בינה עליונות עקב חורים בהן (שנראו בצילומי שיניים). לא מדובר בשיניים כלואות או כאלו שבמנח לא תקין ובכל- זאת הרופא המליץ על עקירה ולא על סתימת החורים.
    שאלתי - מדוע לעקור ולא לבצע סתימה?
    תודה רבה!
    שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שיני בינה

הוספת תגובה

• גם לי עשו עקירות

אריאלה
    27/04/2009

לקראת טיפול אורתודנטי ומה שהסביר לי הרופא זה שבכל מקרה הכוונה היא להרחיב את הלסת ולכן יש צורך לפנות מקום לשיניים, כדי שיהיו רווחים. הוא אפילו הציע שנעקור שתי שיניים עליונות שצמודות לניבים כדי לפנות מקום כי החותכות ממש עולות אחת על השנייה. התייעצתי עם כמה רופאים במסגרת הביטוח שלי, אני מבוטחת של הכללית והייתי ממש מרוצה כי בסך הכל כולם אמרו לי אותו דבר. בסופו של דבר החלטתי לעקור שיני בינה ולא לעקור שיניים מקדימה, היה לי גשר אחר כך במשך איזו שנה וחצי והיום אין בין השיניים רווחים אומנם, אבל הן התיישרו לגמרי ואני מרוצה שהחלטתי לעקור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקירת שיני בינה

ד``ר גלית כהן
    29/04/2009

ניתן כמובן לעשות סתימות ולא לעקור. אבל שיני הבינה בדכ הן שיניים שהגישה אליכן קשה יותר, וסיכוי לא קטן שגם אם תעשי סתימות היום , תתפתח שוב עששת והשיניים יעקרו בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו