כאבים בלתי נסבלים!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בלתי נסבלים!
    אריאל
    27/04/2009

שלום,
    הסיפור שלי מתחיל לפני כחודש, והוא מתחיל כך...
    לפני חודש שיחקתי כדורסל ונפלתי כתוצאה מהנפילה פתחתי את הסנטר ונשברה לי שן 27 .
    הלכתי לרופא ועשו לי סתימה זמנית, לאחר כ5 ימים חזרתי ועשו לי סתימה קבועה, אך הכאב המשיך... חזרתי לרופא ונתנו לי אנטיביוטיקה ל5 ימים אך הכאב המשיך.... חזרתי שוב לרופא והפעם נאמר לי שיתכן ויש פגיעה בעצב פתחו לי את הסתימה הקבועה ובאמת הייתה פגיעה בעצב... ואז התחלתי בתהליך של טיפול שורש הוא שם חומר מסויים שאמור להרוג את העצב... אבל הכאבים המשיכו... חזרתי שוב לרופא והפעם הוא אמר שנתחיל את הטיפול התחלתי את הטיפול וכמעט שסיימנו אותו...(לפי מה שהרופא אמר) לפי הבנתי עכשיו לא היה צריך להיות לי שום כאב! אבל יש!!
    טוב בגדול בשלב זה כבר הרמתי ידיים אבל בחופשת הפסח הכאב החמיר ולא יכלתי לישון יומיים ושום כדור לא עזר. הלכתי למיון... קיבלתי זריקה שלא עזרה ואמרו לי תחזור בבוקר לרופא פה ולסת... חזרתי, הרופא לא ראה שום דבר בצילום (פאנורמי) החליט לעשות בדיקה בשיניים, הוא נקש על השיניים ובשן 26!! קפצתי מכאב!!! הוא לא הבין למה הכול נראה בריא בכול הצילומים. הוא עשה ניקוי של החניכיים ושלח אותי בחזרה לרופא שיניים. הלכתי לרופא אם המידע החדש וקיבלתי את אותה תשובה שאין כלום בשן הכואבת. הרופא החליט לפתוח סתימה שהייתה בשן ולראות שאין שום סדק בשן או משהו שלא רואים בצילום... הוא פתח את הסתימה ולא היה כלום. הלכתי לשמוע דעה נוספת אבל כלום לא חדש. הלכתי לעשות בדיקות נוספות- א.א.ג והכול תקין. ביום שנפלתי עשו לי צילום של הלסתות והכול היה תקין. אני לא יודע מה לעשות.... בבקשה תעזרו לי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בלתי נסבלים!

הוספת תגובה

• סדק לא רואים בצילום

ד``ר גלית כהן
    28/04/2009

ולא תמיד רואים בבדיקה קלינית.
    לפי מה שאתה מתאר הכאב נובע משן 26, אך אי אפשר לאבחן כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשורה התחתונה...

אריאל
    28/04/2009

מה את ממליצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרט לפניה לבדיקה שוב

ד``ר גלית כהן
    29/04/2009

ואם הבעיה לא נפתרת אולי לפנות לכירורג פה ולסת או לרופא המטפל בכאבי פנים ולסתות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו