מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בלתי נסבלים!אריאל27/04/2009
שלום,
הסיפור שלי מתחיל לפני כחודש, והוא מתחיל כך...
לפני חודש שיחקתי כדורסל ונפלתי כתוצאה מהנפילה פתחתי את הסנטר ונשברה לי שן 27 .
הלכתי לרופא ועשו לי סתימה זמנית, לאחר כ5 ימים חזרתי ועשו לי סתימה קבועה, אך הכאב המשיך... חזרתי לרופא ונתנו לי אנטיביוטיקה ל5 ימים אך הכאב המשיך.... חזרתי שוב לרופא והפעם נאמר לי שיתכן ויש פגיעה בעצב פתחו לי את הסתימה הקבועה ובאמת הייתה פגיעה בעצב... ואז התחלתי בתהליך של טיפול שורש הוא שם חומר מסויים שאמור להרוג את העצב... אבל הכאבים המשיכו... חזרתי שוב לרופא והפעם הוא אמר שנתחיל את הטיפול התחלתי את הטיפול וכמעט שסיימנו אותו...(לפי מה שהרופא אמר) לפי הבנתי עכשיו לא היה צריך להיות לי שום כאב! אבל יש!!
טוב בגדול בשלב זה כבר הרמתי ידיים אבל בחופשת הפסח הכאב החמיר ולא יכלתי לישון יומיים ושום כדור לא עזר. הלכתי למיון... קיבלתי זריקה שלא עזרה ואמרו לי תחזור בבוקר לרופא פה ולסת... חזרתי, הרופא לא ראה שום דבר בצילום (פאנורמי) החליט לעשות בדיקה בשיניים, הוא נקש על השיניים ובשן 26!! קפצתי מכאב!!! הוא לא הבין למה הכול נראה בריא בכול הצילומים. הוא עשה ניקוי של החניכיים ושלח אותי בחזרה לרופא שיניים. הלכתי לרופא אם המידע החדש וקיבלתי את אותה תשובה שאין כלום בשן הכואבת. הרופא החליט לפתוח סתימה שהייתה בשן ולראות שאין שום סדק בשן או משהו שלא רואים בצילום... הוא פתח את הסתימה ולא היה כלום. הלכתי לשמוע דעה נוספת אבל כלום לא חדש. הלכתי לעשות בדיקות נוספות- א.א.ג והכול תקין. ביום שנפלתי עשו לי צילום של הלסתות והכול היה תקין. אני לא יודע מה לעשות.... בבקשה תעזרו לי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדק לא רואים בצילום
ד``ר גלית כהן28/04/2009ולא תמיד רואים בבדיקה קלינית.
לפי מה שאתה מתאר הכאב נובע משן 26, אך אי אפשר לאבחן כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשורה התחתונה...
אריאל28/04/2009מה את ממליצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרט לפניה לבדיקה שוב
ד``ר גלית כהן29/04/2009ואם הבעיה לא נפתרת אולי לפנות לכירורג פה ולסת או לרופא המטפל בכאבי פנים ולסתות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?