מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדק בשןשי04/05/2009
שלום רב,
אני מבקשת לברר : מזה כמה חודשים יש לי מן תחושה בשן כאשר אני לועסת מסטיק וגם לעיתים מן תחושה עמומה שהשן לא כרגיל כלומר קצט מציקה לי ,לא ממש כואבת, כאשר התחושות אינן רציפות הולכות ובאות. לכן פניתי לרופא שיניים וביצע צילום ואכן בצילם יש משני צידי השן שחור הרופא אמר שזאת דלקת למרות שאין כאבים מאוד חזקים והסיבה לדעתו שזה עקב טיפול שורש שביצעתי בערך לפני 7 שנים וזה נשמע בהחלט סביר. (בשן יש מבנק וכתר) לחוות דעת נוספת הרופא המקסים התייעץ עם רופא לטיפולי שורש והוא אמר לו שבהתאם לצילום הוא חושב שאולי יש סדק בשן, ולכן לפני שבוע רופא השיניים הזמין אותי לבדיקה עם הרדמה קלה כי הכניס לי משהוא חד שזה הקריטירון שלו האם יש סדק ולא מצא סדק, לכן אמר שיש להתחיל בחידוש טיפול שורש וגם אמר שהרופא לטיפולי השורש תוך כדי טיפול השורש יכול לראות אם יש סדק. רציתי חוות דעת נוספת למרות שאני סומכת עליו, האם הרופא באמת יכול לראות תוך כדי טיפול השורש אם יש סדק ? כי פשוט ההוצאות יהיו רבות כולל חידוש טיפול שורש מיבנה וכתר ואפשרי שלאחר תקופת מה שוב יהיו כאבים ולבסוף יתברר שיש סדק ואצטרך לעקור שן ולעשות גשר או שתל. לכן רציתי חוות דעת נוספת .
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדק
ד``ר עדי אריאלי07/05/2009איני יכול לענות לך ללא בדיקה, אך על פניו נראה שהרופא שלך פועל בשלבים וזה הדבר הנכון כאשר רוצים לוודא סופית אם אכן מדובר בסדק שמשמעותו עקירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?