מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זריקת הרדמה שפגעה בעצב הלשוןעדולה05/05/2009
שלום! אני בת 40 שמאוד מפחדת מטיפולי שיניים. לפני כשבועיים אזרתי אומץ והחלטתי לטפל סוף סוף בפה. הרופא מאוד נחמד ודיבר מאוד ברכות והרגיע אותי שהכל יעבור מהר וללא כאבים. החלטנו יחד שהטיפול הראשון יהיה בשן שצריכה סתימה רגילה. ביקשתי שיעשה זאת עם זריקה כי אני מאוד חוששת מכאב בזמן הטיפול. למזלי "הרע" בזמן החדרת המחט, לטענתו, הוא פגע לי בעצב הלשון , דבר שגרם לי כמו מכת חשמל בפה, וממש קפצתי על הכסא . הוא התנצל ואמר שזה קורה לו בתדירות של 1 ל- 50, והמזל שלי שדווקא לי זה קרה. יש לציין שעברתי במשך חיי מספר טיפולי שינייים ומעולם לא קרה לי כזה דבר. כאילו שלא חסרו לי פחדים והוא פשוט גרם לי שעכשיו אני מפחדת מהזריקות (דבר שלא פחדתי ממנו בעבר). האם פגיעה עם המזרק בעצב הלשון היא דבר שכיח, או שזה דבר שיכול להעיד על חוסר מיומנות של רופא השיניים. הרופא מאוד נחמד ונעים אבל עכשיו אני מפחדת לחזור אליו להמשך הטיפולים, מחכה לתשובתכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרם בלשון
ד``ר עדי אריאלי07/05/2009זה קורה מדי פעם לצערי ואני יודע שזה מאוד לא נעים לפציינט אבל זה באמת לא בשליטת הרופא. הדבר אינו מעיד על חוסר מיומנות של הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?