לעבור את השורש בטיפול שורש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעבור את השורש בטיפול שורש
    רחלי
    20/05/2009

היי אני בת 27 ( אם זה נתון שעוזר)
    לפני כשנתיים עשיתי טיפול שורש ומאז יש לי כאבים בחניכיים
    הלכתי לכמה רופאים שאמרו שהטיפול שורש בסדר ואחד מהם אמר שהוא עבר לי את השורש ולכן יש כאבים.
    יכול להיות שעוברים שורש יש כאבים כאלה ??
    והאם כדאי לעשות את הניתוח שהוא הציע לי שזה לגרד את השורש על מנת שייפסקו הכאבים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול שורש

ד``ר עדי אריאלי
    23/05/2009

יש לברר מהו המקור לכאב ובהתאם לאבחנה להחליט על טיפול. איני יכול לאבחן על סמך התיאור. לא ברור לי איזה ניתוח הציעו לך (אולי אפיסקטומי?). אני ממליץ לך לגשת למומחה לטיפולי שורש (אנדודונט)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר עדי אריאלי

רחלי
    24/05/2009

כן זה הניתוח שהציעו לי
    כתבתי שהמקור לכאב זה כי עברו לי את השורש בטיפול שורש
    זה הגיוני , יש מצבים כאלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפיסקטומי

ד``ר עדי אריאלי
    24/05/2009

במצבים בהם סתימת השורש עוברת את קצה השורש ויש סימפטומים של דלקת ולפעמים כאב אז בדרך כלל ממליצים על אפיסקטומי. בניתוח זה מנקים את אזור קצה השורש ואוטמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו