שן קדמית שנפגעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן קדמית שנפגעה
    מירי
    03/06/2009

שלום,
    לפני כשלושה שבועות נפלתי ונשברה לי קצת יותר ממחצית השן הקדמית הימנית בצורה לא סימטרית. השן כאבה כאשר שתיתי ואכלתי, בעיקר דברים קרים או חמים, וראיתי מעין נקודה אדומה בחלק הפנימי של השן שנשברה.
    לאחר כיומיים רופא שיניים בצע השלמה לשן, הוא לא עשה לי צילומים כלשהם (יש לציין כי אני בהריון בחודש רביעי). לאחר ההשלמה השן עדיין הייתה רגישה אבל חשבתי שזה יעבור עם הזמן...אולם עברו 3 שבועות ועדיין קיימת רגישות.
    שאלתי היא האם הרגישות בשן, בעיקר בשתיית ואכילת דברים קרים (גלידה ומים לדוגמא), אמורה לעבור עם הזמן? האם יש משהו שניתן לעשות כעת על מנת למנוע את הכאב (בהתחשב בזה שאני בהריון), והאם הרופא היה אמור לטפל בשן בצורה שונה מלכתחילה על מנת למנוע את רגישות הזו?
    בתודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שן קדמית שנפגעה

הוספת תגובה

• שבר בשן קדמית

ד``ר גלית כהן
    05/06/2009

אם השבר גדול, בהחלט תתכן רגישות שיכולה להמשך אפילו מס שבועות. הרגישות היא לקור ולחום.
    אם ראית נקודה אדומה, אז אולי היתה חשיפת מוך ואז קיים סיכוי שיש צורך בטיפול שורש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו