איך מחדשים את האימון ברופא השיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מחדשים את האימון ברופא השיניים
    רונית רינת
    08/06/2009

חוויתי חוויה לא נעימה שגרמה לי לאבד את האמון ברופא השיניים ויש לי תחושה שרופאי השיניים פשוט לא הגונים בטיפוליהם , כאשר אני מגיעה לבדיקה הם חייבים למצוא משהו שאינו בסדר גם אם הכל בסדר . הדבר פוגם בטיפול בפי ובשיני . המקרה , שהייתי עם ביתי במרפאת שיניים של קופ"ח ואחרי שסייימתי לשלם ביתי הגיעה לטיפול האחרון בשיניה הרופא אמר לה שיש עוד שן שצריך לטפל ...התחושה שרופאי השיניים יוצרים מצב גם שאינו נכון ותואם מציאות . דבר זה גרם לי להדיר רגלי ממרפאות השיניים ולאבד את האמון . ובכל זאת , נדרש רופא שיניים ואשמח לקבל טיפ כיצד ניתן להשיב את האמון איזה שאלות יכולות לעזור לי להאמין שהרופא כוונתו מקצועית ואמיתית ולא להרוויח עלי כסף ... מצפה להתייחסותך . רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוב רובם של רופאי השיניים הגונים

ד``ר גלית כהן
    09/06/2009

וישרים. אם אינך מוצאת רופא שיניים שאת מצליחה לבנות עימו קשר אמין, אולי האשם אינו בכל קהילת רופאי השיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו