לראשונה-קושי עם זריקת הרדמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לראשונה-קושי עם זריקת הרדמה
    אלונה
    11/06/2009

שלום רב,

נשברה לי שן בצורה חלקית - חלק מהקיר של שן 46 בלסת תחתונה . באותה שן יש סתימה עמוקה וגדולה מלפני שנים. נשבר חלק מהאנמל ונותר איזור מסויים חשוף - רק הסתימה.
    רופא השיניים אמר שצריך טיפול שורש +מבנה וכתר . מעולם לא עברתי טיפול שורש ונבהלתי כשתיאר את ההליך. אני נוסעת לחו"ל לתקופה של חודש ולא רציתי להתחיל עם כל ההליך לפני הנסיעה. לבסוף שלשום בוצעה סתימה עם חומר אפור (לא סתימה לבנה ) והודגש בפניי שזהו לא פיתרון אידיאלי - ויכול להחזיק מספר שבועות או כמה שנים. אין לדעת. החלק החסר - הקיר - הושלם באמצעות חומר הסתימה. במרפאה בה טופלתי יש רופאים מיומנים וותיקים ואני סומכת עליהם מאוד. אם כי הפעם רופא אחר טיפל בי ולא הרופא הקבוע שלי. שאלותיי:
    1) לראשונה זריקת הרדמה אחת לא עשתה את העבודה - עשו לי כמה זריקות ובסוף הוזרק לי
    חומר ישר מתחת לשן. בחיים זה לא קרה לי ועכשיו יש לי כאבים בלסת ובצוואר מהזריקות.
    האם זה נורמלי ? -האם באמת יש קשר בין מתח וחרדה מוגברים להפרעות בהשפעת חומר
    ההרדמה ? קראתי שכן.
    2) יש לי עדיין כאב קל ורגישות בשן המטופלת . האם מצב זה יכול להימשך שבועות רבים ?
    3) מה לגבי לעיסת דברים קשים בשן זו ?

תודה מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הטיפול שקבלת נשמע מתאים ותקין

ד``ר גלית כהן
    15/06/2009

סתימה כ"כ גדולה, לעיתים קשה להרדים. בהחלט יכולה להשאר רגישות אפילו מס' שבועות לאחר הטיפול. אסור ללעוס דברים קשים שעתיים לאחר הטיפול ואחכ כל רגיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו