טיפול שיניים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול שיניים בהריון
    לי
    16/06/2009

שלום רב,

נשברה לי חלק משן טוחנת ורופא שיניים אמר שעליי לעבור טיפול שורש 2 תעלות וכתר (מכיוון שקיר השן דק ויכול להישבר אם לא יעשו כתר). לפני הטיפול ביקש שאביא אישור מרופא לגבי צילום השיניים בגלל ההריון.
    הרופא משפחה שלי חושש מזה שאעשה טיפול בהריון ושאל האם אפשר לדחות עד אחרי הלידה או לעשות בינתיים משהו זמני. מצד שני שמעתי חוות דעת מרופאה אחרת שניתן לעשות.

אני מאוד מבולבלת. האם כדאי לטפל עכשיו בשיניים, האם לעשות צילום.
    מצד אחד אני מפחדת שהמצב יתדרדר עד שאלד (כרגע שבוע 24) ומצד שני חוששת לפגיעה בעובר (צילום, חומרי הרדמה וכו'), במיוחד מכיוון שאין הסכמה בין הרופאים ששמעתי לגבי טיפול בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול שיניים בהריון

הוספת תגובה

• אין כל בעיה לעשות טיפול בהריון

ד``ר גלית כהן
    18/06/2009

החשות נובעות מחוסר ידע. צילום מלווה בכמות קטנה של קרינה. ואם תפני לרופא עם צילומי דיגיטאליים כמות הקרינה יורדת פלאים. אין בעיה בהריון עם חומרי הרדמה. הכאב שעלול להגרם גורם להפרשת חומרים העוברים את השליה ומגיעים לעובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו