שיניים מאפירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים מאפירות
    בחורה מודאגת!
    01/07/2009

שלום, אני רות בת 20. לאחרונה- משהוא כמו שבוע וחצי השיניים שלי החלו נשחקות-בעיקר השיניים הקדמיות- נראה כאילו הן נשחקות במיוחד..הן מקבלות צבע אפרפר!!!!!! זה נורא מלחיץ אותי כי היו לי שיניים יפות לפני כן!!!

אני נמצאת בתקופה מאוד לחוצה עם הרבה מתח, ובנוסף חסר לי ברזל והמערכת החיסונית שלי לא משהוא...

בשבוע וחצי האחרונים אני לוקחת ברזל (טיפות) בסביבות 30 טיפות במעט מים- השאלה העיקרית שלי היא- האם יתכן שטיפות הברזל הן אלה שגורמות לשחיקה והצבע האפור על השיניים שלי?????? או אולי זה הסטרס הנוראי? (החלפתי לפני יומיים את מברשת השיניים שלי למברשת בעלת שיניים רכות ואני מקפידה לצחצח עם סנסודיין)

קבעתי תור לרופא שיניים ושיננית....אבל בנתיים- מה אני עושה???? אני בלחץ!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים מאפירות

הוספת תגובה

• שיניים מאפירות

ד``ר עדי אריאלי
    06/07/2009

כמובן שאיני יכול לאבחן ללא בדיקה, אבל בהחלט יתכן שטיפות הברזל גורמות לצביעה חיצונית של השיניים, שאמורה לרדת בעזרת פוליש אצל רופא שיניים או שיננית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו