מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול שורש כן או לאמוקי07/07/2009
בן 46 פניתי לרופא שינים עקב רגישות לחום וקור בשן טוחנת תחתונה צד שמאל.פניתי בצורה דחופה כיוון שאני יוצא לחול ב -17/07/2009.
הרופא בצע בדיקה+צילום במקום+צילום פנורמי במכון אבחנה ראשונית 60% סיכוי שחור 40% סיכוי שטיפול שורש. אמר שידע סופית אחרי שיפתח את המקום.
הגעתי אליו שוב לתור נוסף פתח וגילה חור גדול אך אמר שקלינית זה לא נראה שמצריך טיפול שורש אך בשל התלונות שלי על כאבים שם סתימה זמנית ואמר שאחזור תוך יומים כדי שנדבר ועם כאב ימשך יתכן ויצריך טיפול שורש. בנתים עקב הקדחיה והסתימה התגברו הכאבים בכמה דרגות לפני הכאב היה בגדר הסביר.
שאלות :
1.האם למרות שקלינית אין צורך בטיפול שורש רק בגלל הכאבים אבצע טיפול שורש מדאיג אותי שאבצע לחינם למרות שקלינית אין בעיה כפי שאמר וגם זה טיפול יותר מורכב שמשפיע על השן(מצריך כתר וכו) מה לעשות .
2. האם הכאבים שיתגברו נובעים יותר מהסתימה שבצע או עקב בעיה שמצריכה טיפול שורש (למרות שקלינית אין ממצא כפי שאמרתי) או סיבה אחרת.
3. האם להמתין למרות הכאבים אני פשוט לחוץ בגלל הנסיעה 17/7 לא רוצה להגיע לחול עם כאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שורש
ד``ר גלית כהן10/07/2009אין אפשרות לדעת בודאות, כפי שגם אתה הסברת.
זו התלבטות בדיוק כמו שאתה תארת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?