עקירת שיני בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שיני בינה
    ארתור
    08/07/2009

פניתי לפני כמה זמן לפורום אחר פה עם שאלה שהייתה לי והיום גם הלכתי לרופא שיניים שעשה לי צילום רנטגן והמליץ מה לשעתו צריך לעשות.

הבעיה היא שלפני שנתיים בערך פצעתי את החניכיים בעת צחצוח שיניים ולא ממש יחסתי לזה חשיבות אז מעבר לשטיפה במים של המקום. אחרי כמה זמן התחיל להופיע כיסוי לבן מסביב לאזור על השן ליד ולאט לאט התפשט גם לעוד כמה מקומות באזור אבל בעיקר על השן הזאת.
    הלכתי פעמיים מאז לשיננית שניקתה את הכל כולל האזור הזה אבל הוא חוזר ומופיע שוב בצורה ברורה למדי דווקא באזור הזה.

לאחר צילום הרנטגן היום הרופא אמר שצריך לעקור 3 שיני בינה שיוצרות לחץ באזור וכן ללכת לניקוי אצל שיננית.

השאלה שלי האם יתכן קשר בין לחץ של שיני הבינה לבין העובדה שהכיסוי הלבן הזה חוזר כל פעם אפילו מספר שבועות לאחר הניקוי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שיני בינה

הוספת תגובה

• פציעת לחי

ד``ר גלית כהן
    10/07/2009

פציעת רקמה רכה נרפאית תוך מס ימים ולא חוזרת בשנית., אלא אם כן הגורם לפציעה נמשך. אם הפציעה נגרמת עי שן הבינה יש קשר, אם לא אז לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו