מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה - סתימותדנה08/07/2009
עשו לי ארבע סתימות די גדולות בלסת התחתונה לפני כשבועיים.
היו לי רגשות מעורבים לגבי עניין חידוש הסתימות כי אני יודעת שהדעות חלקות בעניין.
כרגע יש לי כאבים בשתי שיניים מתוך הארבע(בעיקר של חום וקור) וזה מאוד מטריד אותי.הרופא שלי המליץ להמשיך לעקוב אחר העניין....
שאלתי היא האם יש כאבים מהסוג הסה מעידים על טיפול שורש שיש לבצע או שיש סיכוי שה משהו אחר ואם כן מהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לאחר ביצוע סתימות
ד``ר גלית כהן10/07/2009בהחלט תתכן רגישות לקור / לחום אפילו מס שבועות לאחר ביצוע סתימות עמוקת. ואין זה מעיד על בעיה. מצד שני אם הכאב חזק, פועם, מקרין , מעיר משינה יכול להיות שהגיע לטיפול שורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה רבה על המענה
דנה15/07/2009ד"ר כהן תודה.מדובר בכאב שנמשך כבר למעלה משלושה שבועות.הוא כאב שהולך ובא לידי ביטוי בשתייה או אכילה של מאכלים קרים או חמים.
הרופא שלי נתן לי תשובה שבעיני לא מספקת,במיוחד שאני לא הייתי מעוניינת בביצוע חידוש הסתימות מלכחתילה....
מה את חושבת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לקור ולחום יכולה
ד``ר גלית כהן16/07/2009להיות עדיין חלק מתהליך הריפוי.
כאב של טיפול שורש הוא חד , מקרין , מעיר משינה.
הרבה פעמים רופא רואה צורך בבצוע סתימות שהמטופל לא מבין את הצורך. עששת שרואם רואה בצילום , המטופל לא מרגיש אותה.
כשאתה מרגיש כאב בנגע עששתי, הרבה פעמים זה כבר מאוחר מדי והגיע לטיפול שורש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?