Streptococcal Gingivostomatitis

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Streptococcal Gingivostomatitis
    הסובלת
    14/07/2009

היי,
    מזה 6 ימים אני סובלת מחום, נפיחות בחניכיים, פצעים על הלשון, החיך והחניכיים, אשר הולכים ומתגברים מדי יום.
    אני מטופלת באנטיביוטיקה כבר חמישה ימים (בהתחלה מוקסיפן ומשלשום בערב אוגמנטין).
    הייתי גם אצל רופאת משפחה וגם אצל רופאי שיניים ואובחנתי כסובלת מ - Streptococcal Gingivostomatitis. נאמר לי שאין הרבה מה לעשות מלבד להקפיד על צחצוח, למרוח משחה 3 פעמים ביום ולהמתין....
    אשמח אם תוכלו לעזור ולענות לי:
    1. מתי אחוש בשיפור במצב הפצעים והנפיחות בפה מאחר ובינתיים אני חשה החמרה מדי יום?
    2. האם אני יכולה להדביק אנשים כרגע? אם כן, איך?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Streptococcal Gingivostomatitis

הוספת תגובה

• ראשית תרגישי טוב

ד``ר גלית כהן
    16/07/2009

זה יקח לפחות שבוע-10 ימים
    את יכולה להדביק במגע ישיר
    תקפידי לשתות הרבהואם קשה לך לאכול תאכלי גלידה, מעדנים וכד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נישמע משהו כמו הפה והטלפיים?!

לאה
    22/07/2009

מניסיון שלי עם המחלה של הפה והטלפיים כדאי לאכול דברים שמכילים הרבה עמילן כמו מעדני חלב (מומלץ באדי וניל כי הוא הכי סמיך) ואולי גם חלב עיזים אורגני ישירות מהעטינים של העז (בדוק ומנוסה)
    רפואה שלימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו