חרדה מטיפול שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מטיפול שיניים
    יעל
    19/07/2009

בת 27 וסובלת מחרדה דנטלית.
    אני כבר המון זמן לא הולכת לרופא שיניים כי יש לי פחד... אני מתחילה להלחץ ומקבלת סחרחורות ובחילות ואני כבר לא יודעת מה לעשות.
    הזנחתי את הפה שלי ויש לי ריח רע מהפה ויש לי שן שבורה שלא טיפלתי בה מאז שעשיתי את ההשלמה בפעם הראשונה וזה היה לפני הרבה שנים ואני רוצה לעשות הלבנת שיניים ועכשיו גם התחילו לכאוב לי כמה שיניים ואני חייבת ללכת לרופא שיניים לפני שזה יהיה יותר גרוע...
    השאלה מה אפשר לעשות כדי להרגיע את החרדה?
    אני יודעת שיש הרדמה כללית (שזה אני לא רוצה לעשות) ויש את הדיסציה שזה גם בעזרת זריקות של ואליום והחשש העיקרי שלי הוא הזריקות ואני גם לא רוצה לקחת ואליום בגלל זה...
    קראתי שיש את "זריקת הוונד" שהיא נראית לי הכי פרקטית אשמח לשמוע עליה עוד מידע ואיפה אפשר לטפל בעזרתה. אני לקוחת מכבי אז אשמח אם יש מרפאה של מכבי שעושה את זה .

אם יש עוד שיטות שיכולות לעזור אשמח לשמוע...

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מטיפול שיניים

הוספת תגובה

• חרדה מטיפול שיניים

ד``ר גלית כהן
    19/07/2009

הוונד הינו סוג של מזרק, כן יש מחט קטנה, שמזריקה נקודתית בסמוך לשן.
    מתאים למי שלא אוהב את תחושת חצי פה רדום.
    החרדה שאת מתארת היא הרבה יותר מכך. כמובן שהכל מחייב בדיקה יסודית ולא 3 שורות באינטרנט, אבל נשמע שלך מתאימה סדציה או הרדמה כללית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו