עיוות בפה בעקבות השארת שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיוות בפה בעקבות השארת שן בינה
    pupet
    22/07/2009

אני בן 38. בעבר עקרו לי 3 שיני בינה. את עקירת הרביעית (ימנית תחתונה) דחיתי ודחיתי כיוון שהיה צורך בעקירה כירורגית היות שהשן ממוקמת בזווית של כ-45 מעלות ביחס לשאר השיניים והשן הצמודה היא בעצם מבנה נמוך כהכנה לכתר. בינתיים שמתי לב לעיוות שנוצר בפה בעקבות נוכחותה של השן. העיוות מתבטא בבכך שצד ימין של הפה גבוה יותר ומדי פעם אני נושך את עצמי תו"כ אכילה. ייתכן שהדבר גם גורם לחיוך עקום, וגם זו צרה...
    שאלתי היא, האם עקירת שן הבינה תוכל לתקן את העיוות לאורך זמן, או שמדובר בנזק קבוע.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא קשור לשן בינה

חן
    22/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא אמון

חן
    22/07/2009

את צריכה לפנות לרופא על פי המלצה של קורב משפחה או חבר לסמוך עליו שעל פי חוות דעתו
    המקצועית ועל פי הצילומים יתן את ההבחנה הנכונה והטיפול הנכון,ושהכסף לא יעוור את עיניו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיה !

חן
    22/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שן בינה

ד``ר עדי אריאלי
    24/07/2009

איני יכול לאבחן עיוות כפי שאתה מתאר ללא בדיקה, אך יתכן שיש במקום זיהום הגורם לדלקת ונפיחות ובשל כך אתה נושך את הרקמה. אם זה המצב אז עקירת השן עשויה לפתור את הבעייה. בכל אופן אני ממליץ לך להיבדק בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו