שיננית וטיפולים שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיננית וטיפולים שיניים
    ר.מ
    29/08/2007

שלום רב

באחת המרפאות שיניים אמרו לי כי לפני טיפול ה שיניים( המסובך שכולל כתר ניתוח חניכיים ושתל) צריך לקבוע תור לשיננית ואין אפשרות לבצע את הטיפולים הללו ללא תור לשננית .האם נכון הדבר?מה הקשר בין שיננית וטיפול שיניים דחוף ולמה הם לא קובעים לי תור לתחילת טיפול לדעתך?האם ללא טיפול שיננית אין אפשרות לבצע את הטיפול או שזה אקט אדמניסטרטיבי כדי שאסדיר את התשלום?אני סובל מכאבים עזים כולל אנטיביוטיקה ואטופן והשננית רק בעוד שבוע.

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיננית וטיפולים שיניים

הוספת תגובה

• שיננית לפני טיפול שיניים

ד``ר גלית כהן
    01/09/2007

צדקו במרפאת השיניים אליה הגעת. לפני מרבית טיפולי השיניים חשוב לעבור טיפול של שיננית. השיננית מסלקת את האבנית והטיפול אצלה מוריד את רמת דלקת החניכיים. לא ניתן לבצע כתר , ניתוח חניכיים ולעיתים אפילו סתימה כשיש באזור אבנית ודלקת.
    אם אתה סובל מכאב וזקוק לעזרה ראשונה, לשם כך אין צורך להמתין עד לאחר טיפול השיננית וניתן לטפל טיפול חירום ראשוני להפסקת הכאב ללא קשר לטיפול השיננית.

בהצלחה,
    ד"ר גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו