מחפשת בנרות את דר' גלית כהן-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת בנרות את דר' גלית כהן-
    תמרה
    29/08/2007

שלום, שמי תמי, ואני מחפשת את דר' גלית כהן - מומחית לפחדנים פתולוגיים מטיפולי שיניים, אשר עבדה לפני כמה שנים גם עם שירותי מכבי באסותא וגם בירושלים. השארתי הודעות במרפאה ברמת אביב - אך עדין לא חזרו אלי.
    גלית, את הצלחת לגמול אותי מטיפולים בהרדמות כלליות לטיפולים עם גז צחוק. אני לא מוכנה/יכולה לתת לאף אחד אחר לגעת בשיני ואני זקוקה לך. חיפושים באינטרנט הביאו אותי לפורום הזה, ואני מקווה שיהיה מענה. אני משאירה כתובת מייל שלי שניתן לכתוב אלי.
    תודה מראש ואני מתנצלת על סוג ההודעה, פשוט לא מוצאת את הטלפון שלך שנתת לי. אני האישה הגבוהה והפחדנית ביותר.
    שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תמרה

ד''ר איתן ויינשטיין
    30/08/2007

www.dentist-4-you.cm

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, תודה - מצאתי - עוד שאלה קטנה

תמרה
    01/09/2007

נקבע לי תור לעוד 2 ו-1/2 שבועות לערך.
    בחו"ל נתקפתי כאב שעבר רק אחרי שלקחתי אנטיביוטיקה (אני מניחה שזו דלקת) מודה שלקחתי על דעת עצמי + גרגרתי מלח.
    הפסקתי לקחתה לאחר שחזרתי (לקחתי שבועיים, עד הנחיתה), אולם הרגישות חוזרת - עדיין אין כאבים. אבל אם יהיו, האם לשוב ולחזור לקחת אנטיביוטיקה עד בוא הטיפול?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתקשרי שוב למרפאה ברמת אביב

ד``ר גלית כהן
    01/09/2007

תסבירי שזה דחוף ואולי יוכלו להקדים את התור

להתראות

ד"ר גלית כהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת וטיפול שיניים עתידי תודה מראש

תמרה
    06/09/2007

התקשרתי רק היום - כי הייתה לי שפעת. כעת החלמתי. יש לי צד דלוק מאד בחניכיים. וגם מן כיס דלוק שמה - ביקשתי לדעת אם לקחת אנטיביוטיקה, או איזושהי תשובה- אמרו שיתקשרו, אבל שכחו. מה לעשות? אני לא רוצה להגיע לטיפול ולגלות שלא ניתן לטפל או משהו כזה, וגם לא רוצה להחמיר את המצב.
    תודה וערב טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוף

מוטי
    05/09/2007

שמעתי שניתן לבצע השתלת שיניים ושיקום הפה בשלוש שעות בהרדמה , אבקש לדעת אם יש מרפאה או רופא באזור חדרה והסביבה והאם הטפול יעיל ומומלץ.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולי שיניים בהרדמה כללית

ד``ר גלית כהן
    05/09/2007

שמעת נכון,
    ניתן לבצע טיפולי שיניים מקיפים הכוללים שיקום, שתלים וכד' לפי הצורך בפגישה אחת בהרדמה כללית. משך הטיפול תלוי בהיקף הטיפול הנדרש. טיפול שיניים בהרדמה כללית יכול להמשך בין שעה ל12 שעות או יותר תלוי בכמות הטיפולים.
    האם זה יעיל? טיפול השיניים הוא אותו טיפול מתחינת התוצאה, ההבדל הוא באופן הטיפול: מס' טיפולים או טיפול מרוכז בהרמה כללית.
    האם זה מומלץ? תלוי במטופל. אם למטופל סיבות להעדיף טיפול בהרדמה כללית כמו: רפלקס הקאה מוגבר, אלרגיה לחומרי הרדמה, חרדה מרפואת שיניים וכד' הרי זצורת טיפול זו מומלצת עבורו.

יש מס' מרפאות בארץ העוסקות בטיפול שיניים בהרדמה כללית. ניתן למצוא ולקרוא חומר נוסף באינטרנט למשל.

בהצלחה,

ד"ר גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו