החלפת כתרים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת כתרים.
    אדי
    04/08/2009

שלום

אני בן 26 ולפני כעשרה שנים הרכבתי גשר של ארבע כתרים בשיניים הקדמיות העליונות מס' 11,12,21,22
    יש לציין שהם ללא מבנה.
    עכשיו יש לי בעיות בכניכים,של כאבים ,דימום וריח לא נעים ,על סמך צילום שיניים,התברר שכל הטיפולי השורש שעשו לא טובים ואפילו באחת התעלות מתפתחת דלקת.
    רופא שיניים המליץ,לחדש את כל טיפולי השורש ,מבנה יצוק לא מזהב מתכת חצי אצילה, ולהרכיב כתרי זירקוניה.וכך גם לא לעשות גשר אלא כל שן בנפרד.
    השאלה היא,איזה סוגיי מבנים יש? ואיזה מבנה כדאי לשים במקרה שלי[מתכת אצילה או ממתכת חצי אצילה או שיש משהו אחר].
    איזה השלכות יש לבחירת סוג החומר ממנה עשוי המבנה ,אל הכניכים [מבחינה אסטטית ומכל בחינה]?
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת כתרים.

הוספת תגובה

• מבנים

ד``ר גלית כהן
    05/08/2009

ההבדל בין מתכת אצילה או חצי אצילה אינו משמעותי מבחינת החניכיים, כי המבנה לא נוגע בחניכיים. לצבע המבנה יכולה להיות משמעות מבחינה אסתטית עבור הכתר. אם השיניים כהות ממילא, אז צבע המבנה כבר לא משנה כי צריך בכל מקרה לכסות על הצבע. אבל אם השיניים לא כהות, אפשר לשקול מבנה בצבע השן מזירקוניה למשל. הרופא שבדק אותך ידע לענות טוב יותר על הדילמות הללו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו