חורים בשיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חורים בשיניים
    --
    31/08/2007

אוקיי אז ככה התחילו להיות לי חורים בשיניים,זה התחיל מהשין הקידמית בצד שמול ועבר לשין ליד זה ועבר בדיי מהירות לשין השלישית
    ליפני 5 ימים משהו כזה ראיתי בשין הזאת רק כתם של התחלה והיום אני רואה כבר התחלה של חור..

מה עושים כדי לעצור את גדילת החורים הקיימים והחדש?
    מה שאני יכול להגיד לך שיש לי דלקת חניכיים חריפה..
    היתי אצל השיננית והיא נקתה לי תאבן ליפני 5 ימים (שעוד ראו בשין השלישית שציינתי כתם קטן)

כניראה שזה נבע מחוסר ציחצוח באזור זה
    אודה לך אם תוכל לענות לי כמה שיותר מהר :)

ציחצוח 2 או 3 או לאחר כל ארוחה יעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חורים בשיניים

הוספת תגובה

• עצירת התקדמות של חורים בשיניים

ד``ר גלית כהן
    01/09/2007

הדרך היחידה לעצור התקדמות של חור בשן היא ע"י סילוק העששת , דהיינו לעשות סתימה

בהצלחה,
    ד"ר גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול שורש

----
    07/09/2007

הרופאה ליפני הצילום ראתה את החור עמוק ומעל את החנכיים אדומות וארה שלאחר הצילום הפנורמי תיהיה תוכנית לטיפול

האם דרך צילום פנורמי ניתן ליראות את התפתחות העששת או הכנת מבנה טיפול??

אני שותה הרבה קולה וכבר הפנמתי את זה שהקולה לא שווה את זה וגרמה לעוד יותר זיהום בדלקת החניכיים גם מפני שאני שותה החנייכים עוד יותר מגרות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו