כתרים ושתל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתרים ושתל
    טל2873
    04/08/2009

ד"ר שלום
    ברשותך אפנה אליך מס שאלות שאשמח מאוד לקבל עליהן תשובה
    *לפני שלוש שנים עשו לי שלשה כתרים מלפני חצי שנה בערך הופיע מין פסים שחורים כחולים מתחת לכתר לאחר צילום הרופא טען כי הכל בסדר וזה כביכול נסיגת חנכיים ושלא ניתן לעשות כלום מה שמפריע לע זה שיוצא משם ריח לא נעים ואני מצחצחת את השניים מס פעמים ביום ודואגת למקסימום הגניית פה אני חייבת לציין שאני בחורה מאוד סטרילית וזה מפריע לי מאוד האם יש מה לעשות בנידון ?
    *ברצוני לדעת יש לי לבצע שתי השתלות למעלה ולמטה נאמר לי שלמעלה זה יעלה לי יקר יותר מאשר למטה בגלל הרמת סינוס או משהו כזה רציתי לדעת טווח של מחירים כמה יכול לעלות דבר כזה והאם אני צריכה להתעקש על סוג מסויים של שתל כי זה עסק די יקר אודה לכם מאוד ומצפה לקבל תשובה בהקדם סליחה על המלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתרים ושתל

הוספת תגובה

• תשובות

ד``ר גלית כהן
    05/08/2009

אם נעשו לך כתרים עם בסיס מתכתי אז הגיוני שלאחר נסיגת חניכיים רואים פס כהה, כחלחל בצואר השן.
    השתלות עלותן זהה ברוב אזורי הפה. אם אין מספיק עצם ויש צורך בתוספת עצם יש עלות נוספת. זה יכול לקרות בשתי הלסתות.
    אין הפורום הזה עוסק במחירים ועלויות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו