שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עינב
    10/08/2009

לפני כחודש וחצי נלקחו לי מידות לכתרים בלסת העליונה עם הרדמה קלה בחניכיים שבאמת לא הורגשה מאוד אולם כשעתיים לאחר גמר הטיפול הרגשתי שהמקום נרדם שוב למספר דקות בלבד ובעוצמה חזקה יותר,האם נדיר העניןן??
    לא התיחסתי לכך וגם לא הרגשתי כלום לאחר מכן,אולם לאחר כשלושה שבועות מיד לאחר הדבקת הכתרים הקבועים בדבק זמני ולאחר אכילה של חסה הרגשתי לחץ באזור וזרמים ונימול לכוון הרקה והראש.
    ומאז לסירוגין אני מרגישה שהעורף לכוון הראש נוקשה ורדום והרקה בנגיעה בצד זה של הראש כואבת.
    ןהלחץ מקרין לכוון השיניים.
    עלי לציין שבשיניים אלו יש טיפולי שורש ומבנים בני כמה שנים ורק לאחרונה עשיתי כתרים.
    אני ממש בלחץ האם יש פגיעה מההרדמה והאם זה בלתי הפיך או שיתכן שיש גם בעייה בשן או בשורש למרות שבצילום הכל נראה בסדר.
    מה דעתכם?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר גלית כהן
    12/08/2009

זו לא תופעת לואי של הרדמה מקומית. לא נראה לי קשור לטיפול הכתרים. מתאים יותר לבעיה בשורש או סדק בשן . מחייב בדיקה קלינית יסודית. פני לרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו