שאלה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת
    סיגל
    20/08/2009

שלום, האם אחרי עקירת שן בינה שהיתה במצב דלקתי חייבים לקחת אוגמנטין אנט' בהתחשב בזה שאני בשבוע 5 וזה הריון יקר, וכעת אני חשה בכאב , ורגישות בכל האיזור (אינני נוטלת נגד כאבים מאז העקירה מחשש לפגוע בעובר)כ"כ יש לציין שהרופא ניסה להציל את השן ע"י טיפול שורש ואז לקחתי 6 ימים של אוגמנטין ..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת

הוספת תגובה

• אם הרופא רואה סיבה לכך

ד``ר גלית כהן
    20/08/2009

לא צריך אנטיביוטיקה לאחר כל עקירה. אלא במקרים ספציפים שהרופא מציין זאת מפורשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

סיגל
    21/08/2009

ד"ר גלית שלום, למעשה עברתי עקירת שן בינה ביום שני, הכאבים החזקים נמשכו פניתי שוב לרופא והוא ניאלץ לעשות צילום למרות שאני בשבוע 5 להריוני ,וקבע כי נותרה חתיכת שורש והוא מפנה אותי למומחה פה ולסת..אותו מומחה אכן הצליח להוציא את חתיכת השורש ואמר לי כדאי אני לא מחייב שתיקחי מוקסיפן פורטה , השאלה היא האם מותר לקחת בשלב כזה מוקדם של ההריון אנט' , האם זה לא יפגע בעובר שכן זה "הריון יקר" ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיב. בהריון

חן
    25/08/2009

מותר לך לקחת מוקסיפן בהריון הוא לא משפיע על העובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ככלל אין מניעה לקחת אנט בהריון

ד``ר גלית כהן
    27/08/2009

אבל אם ההריון "יקר" עדיף להוועץ עם רופא הנשים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו