כאב שיניים מתחת לגשרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב שיניים מתחת לגשרים
    דורית
    28/08/2009

לפני בערך 6.5 שנים עשיתי טיפולים כמעט בכל הפה בסך 30.000 ש"ח , כיום החלו לי שוב כאבים (לסת תחתונה) בכל השורה של הגשר... בצורה נוראית , אני לא ישן לא אוכל לא יכול לעבוד, הרופאים אומרים שניתן טיפול עזרה ראשונה רק אחרי אנטיביוטיקה, אני לא מסוגל לתפקד בנתיים , ועבר רק יום מהכדורים. השאלה שלי : א. מדוע אחרי מן כה קצר חזרו הכאבים ? ב. איזה כדור הכי חזק אתם מכירים לכאב שיניים ? (אין רגישות לכדורים) ג. האם אתם ממליצים על רופא באיזור המרכז (אני מחולון) שאפשר לסמוך עליו ולא יקר במיוחד? אנא מכם תענו דחוף יש לי כאבים איומים. אשמח אם גם הרופא יתייחס לשאלותיי. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב שיניים מתחת לגשרים

הוספת תגובה

• תחזוקה של טיפולי שיניים

ד``ר גלית כהן
    30/08/2009

הפה הינו סביבה דינמית ביותר.
    אם במשל 6.5 שנים לא נבדקת והגעת לבקורת מסודרת ושיננית, יכול להיות שאפילו כל הטיפול שעברת ניזוק.
    רק ע"מ לסבר את האוזן אורך חיים ממוצע של כתר/גשר הינו כ-7-8 שנים.
    עם תחזוקה טובה ונכונה ניתן להחזיק שיקום בפה גם שנים רבות יותר.
    לא ניתן לקבל מרשם לתרופות ללא בדיקת רופא.
    לפי התאור שלך יש מצב של דלקת ואז הטיפול הראשוני הינו אנטיביוטיקה. לעיתים ניתן גם לנקז ולעיתים לא. רק בדיקת רופא תענה על כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו