ישור שיינים וטיפול שורש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישור שיינים וטיפול שורש
    טלי
    17/09/2009

שלום,
    לפני כ-15 שנה עקרו לי שן, השיניים שם זזו ויש לי רצון ליישר בלסת תחתונה ימינית חלק מהשיניים.
    בייעוץ עם רופא שיניים מומחה לשיקום הפה בעל מרפאה פרטית הוא אמר לי שיישור שיניים יכול לגרום למצב שאני אצטרך טיפולי שורש עקב היישור ואז למעשה אני הורס את השיניים אז הוא לא ממליץ .
    בייעוץ עם רופא שיניים אורטודנט מומחה של קופ"ח הוא לא אמר לי דבר כזה , הוא נתן לי תוכנית טיפול ומחיר.

לא מבחינים באותן שיניים עקומות אבל למען הסדר הטוב ומחיר לא יקר חשבתי לעבור את הטיפול אבל אם יש סיכוי שזה יגרום למצב לא טוב של הרס שיניים בריאות אני לא אקח את הסיכון.

האם יישור שיניים יכול לגרום למצב שאני אצטרך טיפולי שורש או נזק אחר בחלק מאותם שיניים, אם כן למה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישור שיינים וטיפול שורש

הוספת תגובה

• יישור שיניים

ד``ר גלית כהן
    18/09/2009

אני לא מכירה מצב בו כתוצאה מיישור שיניים יש צורך בטיפול שורש. חובה לציין שללא בדיקה לא ניתן לענות בוודאות, ודאי כאשר רופאים נתנו חוות דעת לאחר בדיקה יסודית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו